Aşkın Tarifi Televizyon dizisi

 Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan sıcacık bir yaz dizisi Aşkın Tarifi' ilk bölümüyle 7 Haziran Pazartesi 20.00'de başlıyor Ramontik komedi tarzında olacak Aşkın Tarifi dizisinin çekimleri mayıs 2021 de başlayacak.Yaz dizilerinin avantajı sezon dizileri gibi iddialı projelerle yarışmak zorunda kalmıyorlar. Yaz sezonunda yayınlanan diziler genellikle tutulur ve yaz sezonu boyunca devam eder.

Aşkın Tarifi dizisinin yapımcılığını Mehmet Yiğitalp, yönetmenliğini Deniz Koloş ve senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter üstlenecek.

Konusu;Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler.Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizide Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan’ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Aşkın Tarifi DİZİ OYUNCULARI
Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

Fırat Karasu
Serra Arıtürk

Serra Arıtürk

Naz Soyluer
Yasemin Conka

Yasemin Conka

Sultan Yılmaz
Alper Saldıran

Alper Saldıran

Taylan Günebakan
Cem Davran

Cem Davran

Hazım Soyluer
Ümmü Putgül

Ümmü Putgül

Gülendam
İdil Sivritepe

İdil Sivritepe

Şebnem
Elif Melda Yılmaz

Elif Melda Yılmaz

Feza Soyluer
Gökhan Niğdeli

Gökhan Niğdeli

Kanbolat
Selim Akgül

Selim Akgül

Atilla
Beran Özel

Beran Özel

Asuman
Aşkın Tarifi
Tür Komedi, Romantik
İlk Bölüm
Yapım NTC Medya
Yapımcı Mehmet Yiğitalp
Yönetmen Deniz Koloş
Senarist Doruk Erengül, Leyla Oter
Başroller Kadir Doğulu, Serra Arıtürk
Kanal Kanal D
Gün Pazartesi 20:00