Yaratılan Televizyon dizisi

Netflix’te yayınlanacak yeni dizi Yaratılan'ın ünlü yönetmen Çağan Irmak dizide hem hikaye yazan kişi hem de yöneten kişi olacak.Dünya edebiyatının klasiklerinden Mary Shelley imzalı Frankenstein’dan esinlenen Yaratılan 8 bölümlük bir dizi olarak yayınlanacak.

Konusu,Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan,onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

Zamanlarına aykırı düşen, insanlığa şifa, hastalıklara çare bulmak için evrenin sırlarını arayan iki hekimin çıktıkları beklenmedik yolculuk, 20 Ekim’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar gibi isimler yer alıyor.

Yaratılan DİZİ OYUNCULARI
Yaratılan
İlk Bölüm
Yönetmen Çağan Irmak
Senarist Çağan Irmak
Başroller Şifanur Gül, Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil, Engin Benli
Kanal Netflix