Afşin Yurdakul

1982 doğumlu Habertürk kanalının sunucusu Afşin Yurdakul, Columbia Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Televizyonculuk ve Uluslararası Habercilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Mezuniyetinin ardından CBS, Al Jazeera ve SkyNews kanallarında görev aldı. Bunun yanı sıra yabancı dergilerde İngilizce olarak çeşitli yazılar kaleme aldı.

Türkiye'de ilk olarak NTV'de  görev alan Yurdakul, iki yıl sonra  Habertürk'e geçiş yaptı. 2013 yılından bu yana Habertürk ekranlarında yer alıyor. İlk olarak "Eksen" programıyla karşımıza çıktı, burada kazandığı tecrübenin ardından ise "Nedir Ne Değildir" ve "Habertürk Manşet" programlarının sunuculuğunu yaparak kalitesini ispatlamış oldu.

2018 yılında Gazetecilik Vakfı'nın ilk kez Türk gazeteciler için açmış olduğu Robert L. Long bursunu kazandı. 27 gazeteciyle birlikte 1 yıl boyunca Harvard Üniversitesi'nde Suriye'deki insanı kriz ile ilgili çalışmalarda bulundu. Gösterdiği başarı ve Amerika'da yapmış olduğu çalışmaların ardından tekrar Habertürk ekranlarına geri döndü. Başarılı sunucu şuan Habertürk kanalında HT 360 isimli programı sunmaktadır.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Simge Tertemiz kimdir?

Simge Tertemiz

Sunucular
Büşra Cebe kimdir?

Büşra Cebe

Sunucular
Selen Yakıcı kimdir?

Selen Yakıcı

Sunucular
Nilgün Balkaç kimdir?

Nilgün Balkaç

Sunucular
Buse Yıldırım kimdir?

Buse Yıldırım

Sunucular
Deniz Ölgün kimdir?

Deniz Ölgün

Sunucular
Yıldız Yakar kimdir?

Yıldız Yakar

Sunucular
DJ Maga kimdir?

DJ Maga

Sunucular
Dominique Sachse kimdir?

Dominique Sachse

Sunucular
Tuğba Södekoğlu kimdir?

Tuğba Södekoğlu

Sunucular
Nihan Günay kimdir?

Nihan Günay

Sunucular
Afşin Yurdakul
Afşin
Doğum Tarihi (42 yaşında)
Meslek Gazeteci, Sunucu, Yazar
Cinsiyet Kadın
Boy 1.78 cm
Kilo 52 kg
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #5404 (12934 kişiden)