Alexandra Ordolis

1986 Yunanistan,Atina doğumlu Alexandra Ordolis'un babası Yunan,annesi İngiliz'dir. 2007 yılında McGill Üniversitesi İngilizce ve Felsefe bölümünden mezun oldu. 2008-2011 yılları arasında Kanada Ulusal Tiyatro Okulu'na katıldı ve daha sonra CFC Aktörler Konservatuarı'nda eğitim gördü. Alexandra Ordolis, Yoga yapıyor ve ayrıca yokuş aşağı kayak, yüzme ve bisiklete binmeyi seviyor.

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında Recon 2023: Gauda Başbakan Komplosu filmiyle, ertesi yıl ilk defa televizyon dizisi The Will: Family Secrets Reveal, Anna Bell Johnson olarak ortaya çıktı. 2011 yılında Blue Mountain State televizyon dizisinde, 2012 yılında Kelebeklerin Uçuşu belgeselinde bir kadın gönüllü rolünde yer aldı. 2014'te Çarpışmalar'da  Helix'te Blake rolünde yer aldı. 

2017'de, TV dizisi Dark Matter'da Alicia Reynaud / Android AD olarak yer aldı. Ayrıca 2017'de The Mist dizisinde Shelly DeWitt rolünü oynadı. 2017-2018'den itibaren Shadowhunters: The Mortal Instruments adlı televizyon dizisinde Olivia Wilson rolünü oynadı.2020 yapımı Nurses dizisinde rol alan Alexandra Ordolis, dizide Caro adlı karaktere can verdi.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Sezgi Deniz kimdir?

Sezgi Deniz

Oyuncular
Melike Emiroğlu kimdir?

Melike Emiroğlu

Oyuncular
Sadettin Kanpalta kimdir?

Sadettin Kanpalta

Oyuncular
Renan Fosforoğlu kimdir?

Renan Fosforoğlu

Oyuncular
Tuğçe Karabacak kimdir?

Tuğçe Karabacak

Oyuncular
Uğur Arda Başkan kimdir?

Uğur Arda Başkan

Oyuncular
Zazie Beetz kimdir?

Zazie Beetz

Oyuncular
Ozan Turan kimdir?

Ozan Turan

Oyuncular
Alexandra Ordolis
Alexandra
Doğum Tarihi (37 yaşında)
Yunanistan, Atina
Burç Yengeç
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
Popülarite #10878 (12934 kişiden)