Arda Han

1989 yılında Almanya'nın Berlin kentinde doğan Arda Han müzisyendir.10 kardeşin sekizincisidir. Müzik kariyerine daha 8 yaşında başladı.İlk olarak düğün salonlarında şarkı söyleyen Arda Han,kendisini geliştirip beste ve şarkı çalışmalarına başladı.

Arda Han ilk albümünü 2009'de Avrupa'da Vefasız ismiyle çıkardı ve bu albimüyle adını duyurdu.Arda Han,Vefasız ismiyle çıkardığı albümü Türkiye'de Arda Han isimiyle çıkardı.

Seni Seviyorum olarak da tanınan bu albümünden aynı isimli video klibi TV'lerde yayınlandı.2009 Ocak'ta bu albümü Mert Müzik etiketiyle çıktı.

Fantazi pop müziğin yeni prensi olarak lanse edilen Arda Han'ın yeni albümü Mayıs 2010'da Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.

Arda Han'ın çıkardığı Gitmek Gelmiyor İçimden adlı parça, kısa süre içinde YouTube'da En çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başararak, 1 milyon tıklandı.

Uçurum şarkısı bir ay içerisinde 4 milyon 200 bin izlenmeye ulaşan Arda Han, Netd Müzik kanalı içerisinde tüm sanatçıları geride bırakarak bir ay içerisinde Netd Müzikte en çok dinlenen ikinci şarkıcı olmayı başardı.

Arda Han'ın 24 milyon lira değerindeki lüks aracı Lamborghini elektrikli scooter kazası ile gündeme geldi.Önceki gün Beşiktaş’ta bir otelden çıkmaya hazırlanırken scooter'lı bir genç, Arda Han'ın aracına çarptı.Kazanın etkisiyle neye uğradığını şaşıran gence aracın sahibi şarkıcı Arda Han yardım etti. Lüks araçta 150 milyarlık hasar oluşurken şarkıcı, gencin özür dilemesi ile şikayetçi olmayarak işlem yaptırmadı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Pau (Ayhan Ulu) kimdir?

Pau (Ayhan Ulu)

Şarkıcılar
DJ Snake kimdir?

DJ Snake

Şarkıcılar
Meltem Erensoylu kimdir?

Meltem Erensoylu

Şarkıcılar
Ozan Doğulu kimdir?

Ozan Doğulu

Şarkıcılar
Ülkü Aybala Sunat kimdir?

Ülkü Aybala Sunat

Şarkıcılar
Hayko kimdir?

Hayko

Şarkıcılar
Nadide Sultan kimdir?

Nadide Sultan

Şarkıcılar
Gizem Coşkun kimdir?

Gizem Coşkun

Şarkıcılar
Pink kimdir?

Pink

Şarkıcılar
Serpil Efe kimdir?

Serpil Efe

Şarkıcılar
Çılgın Sedat kimdir?

Çılgın Sedat

Şarkıcılar
Ankaralı İbocan kimdir?

Ankaralı İbocan

Şarkıcılar
Arda Han
Arda
Doğum Tarihi (34 yaşında)
Almanya
Burç Akrep
Memleket Trabzon
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
Popülarite #12284 (12934 kişiden)