Aşkım Burçe Tunay

 2000 Ä°stanbul doÄŸumlu AÅŸkım Burçe Tunay, Ä°stanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusudur. 2006 yılında Kayseri Erciyes Ãœniversitesi Yaz Spor Okulu’nda Hakan AkdoÄŸan Hocanın önderliÄŸinde baÅŸladığı cimnastik sporuna, aynı üniversitenin Spor Kulübünde lisanslı sporculuÄŸa 2007 yılında adım attı. Burada hem artistik hemde trampolin olarak sürdürdüğü yarışmacı kimliÄŸini, 2010 yılında Ä°stanbul’a dönüşünde trampoline karar verdi.

İlk sportif başarısını 2012 I.Etap Kulüplerarası Yarışması’nda 6.’cılık elde ederek aldı. Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu oldu.

2016’da Ä°spanya,Valladolid’de düzenlenen Avrupa Åžampiyonası’na katılarak devam etti. 2016’da Brescia,Ä°talya’da Final yaparak 6.’cılık ve Santerem,Portekiz’de yine Final yaparak 4.’cü olarak en iyi derecesini yaptı. Okullararası Trampolin Tr. Åžampiyonası’nda okulunu Maltepe Anadolu Lisesi’ni temsil ederek daha önce Ä°stanbul 1.’cisi olarak katıldığı ÅŸampiyonadan okuluna  Türkiye 3.’clüğünü kazandırdı. 

Survivor 2020 yeni bölümde yeni yarışmacılarından biri AÅŸkım Burçe Tunay.Diskalifiye olan yarışmacıların yerine geldi. AÅŸkım Burçe Tunay, Survivor 2020'de Ãœnlüler takımında yarışacak.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Emre Çolak kimdir?

Emre Çolak

Sporcular
Gizem Birdan kimdir?

Gizem Birdan

Sporcular
Simay Karaman kimdir?

Simay Karaman

Sporcular
Demba Ba kimdir?

Demba Ba

Sporcular
Luis Enrique kimdir?

Luis Enrique

Sporcular
Gerard Pique kimdir?

Gerard Pique

Sporcular
Justin Verlander kimdir?

Justin Verlander

Sporcular
Işıl Alben kimdir?

Işıl Alben

Sporcular
Can Maxim Mutaf kimdir?

Can Maxim Mutaf

Sporcular
Hazal Mert kimdir?

Hazal Mert

Sporcular
Aşkım Burçe Tunay
Aşkım
Doğum Tarihi (23 yaşında)
İstanbul, Kadıköy
Burç Boğa
Meslek Sporcu, Yarışmacı
Cinsiyet Kadın
Ä°liÅŸki Durumu Bekar
Boy 1.67 cm
Kilo 55 kg
Göz rengi Kahverengi
Popülarite #2267 (12936 kişiden)
Katıldığı Yarışmalar
Survivor 2020 (2020)