Aslı Şen

 Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden olan Aslı Şen,girişimci,iş kadını ve kozmetikçidir. Fenerbahçe Kulübünün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen ile evlidir. Aslı Şen ve Metin Şen çiftinin Berke ve Batu isimlerinde iki oğlu bulunuyor.

1977 İstanbul doğumlu Aslı Şen,lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi işletme bölümünde tamamladı. Mezun olduktan sonra,yurtdışına gidip pazarlama üzerine çeşitli eğitimlerde aldı.

Aslı Şen, Ashley Joy isimli markayı kurdu ve hamilelik döneminde kullanmaya başladığı Yağlar ve doğal ürünlerin ardından kozmetiğe merak salarak bu sektöre giriş yaptı. Markanın ismini yurt dışında arkadaşlarının kendisine Ashley dediklerini, Joy kelimesinin İngilizce anlamının ise soyadı olduğunu açıkladı.

Aslı Şen, Ashley Joy’un yanı sıra Bellamom mağazasının da kurucusu oldu ve bir arkadaşı ile Bellamom’u isimli kozmetik markaları faaliyete geçirdi.

 Aslı Şen'in aynı zamanda Youtube kanalı üzerinden kozmetikle ilgili çeşitli yayınlar yapıyor.Kanalında Arzu Sabancı, Yasemin Özilhan ve Zeynep Yılmaz gibi birçok ünlü isimle sohbetler yapıyor.

Ünlü isim, Ashley Joy by Aslı Şen isimli Youtube kanalından takipçilerine cilt bakımı, saç bakımı ve moda üzerine tavsiyeler veriyor. Aslı Şen'in Youtube'da 125 B abonesi bulunuyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Aslı Şen
Aslı
Doğum Tarihi (46 yaşında)
İstanbul
Burç Başak
Memleket Artvin
Meslek İş Kadını, Girişimci, Youtuber
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Metin Şen ile)
Popülarite #9390 (12934 kişiden)