Aybike Çelik

Şarkıcı Aybike Çelik,5 Haziran tarihinde dünyaya gelmiştir.Mekanlarda sahne alan Aybike Çelik,profesyonel olarak şakıcılık yapmaktadır. 

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu ile birliktelik yaşayan Aybike Çelik,Tunaboylu'nun kendisini darp ettiğini iddia etti. Tunaboylu hakkında suç duyurusunda bulunan Çelik yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı. Çelik darp edilince kolunun kırıldığını ve 13 gün kırık kolla yaşadığını anlattı.

Aybike Çelik sosyal medyada yaptığı açıklamasında "13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi, konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü gösterdim, şahıs sahnedeyken diğer müzisyen arkadaşlara suratımdaki makyajı silerek anlatmak istedim, burada istenmiyorsun diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti ve incittiğimi sandığım kolumu (aslında kırık olan) ve gözümün morluğunu anlatamadım. Gösteremedim ve yaşadığım şok ve Stockholm sendromu nedeniyle yine şahısa sığınmak durumunda kaldım" demiştir..

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Aybike Çelik
Aybike
Meslek Besteci, Söz Yazarı, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İkamet İstanbul
Popülarite #12131 (12942 kişiden)