Ayçin Asan

İstanbul doğumlu Aycin Asan, grup ile birlikte instagram, vine ve youtube kanalı üzerinden seslendirdiği şarkılar ile binlerce insan tarafından takip edilmeye başlamıştır. Evet Ne Söylüyoduk adıyla Vine ve Instagram hesaplarından kısa süreli paylaşımlarla adından söz ettiriyor. YouTube kanalından 40’a yakın video paylaşan ve bu videolarda “Hep Sonradan”, “Emi”, “Benim Yerime de Sev”, “Korkarım”, “Yorgun Yıllarım”, “Kanasın” gibi zamanının en sevilmiş şarkılarını yeniden yorumlamışlar.Youtube kanalında 327 bin abonesi var.

 Kısa sürede internet fenomeni haline gelen grubun solisti Ayçin Asan, grupta yer alan gitarist ise Celal Öztürk’tür. Albüm ve beste çalışmalarını sürdüren Aycin Asan ilk etapta internet üzerinden yedi saniyelik görüntüler ile paylaşımlarda bulunmuş daha sonra şarkılara cover yapmış ve hayran kitlesini genişletmiştir.

Herhangi bir müzik eğitimi almadıklarını belirten Aycin Asan ve grubu günümüzde konserler vermekte ve hayranlarına müzik keyfi yaşatmaya devam etmektedirler.

Sahne aldıkları bazı mekanlar ise IF Performance Hall, Hayal Kahvesi, Beyrut Performance Hall, Harry’s Pub, Dorock XL, Mersin Cheers Pub.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Musa Hoyrat kimdir?

Musa Hoyrat

Şarkıcılar
Derya Köroğlu kimdir?

Derya Köroğlu

Şarkıcılar
Zeynep Avcı kimdir?

Zeynep Avcı

Şarkıcılar
Bora Ebeoğlu kimdir?

Bora Ebeoğlu

Şarkıcılar
Aga B kimdir?

Aga B

Şarkıcılar
Onur Elmas kimdir?

Onur Elmas

Şarkıcılar
Güçlü Soydemir kimdir?

Güçlü Soydemir

Şarkıcılar
Kerim Tekin kimdir?

Kerim Tekin

Şarkıcılar
Pınar Akın kimdir?

Pınar Akın

Şarkıcılar
Birsen Tezer kimdir?

Birsen Tezer

Şarkıcılar
Altan Çetin kimdir?

Altan Çetin

Şarkıcılar
HiraiZerdüş kimdir?

HiraiZerdüş

Şarkıcılar
Ayçin Asan
Ayçin
Meslek Müzisyen, Şarkıcı, Youtuber
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Popülarite #335 (12934 kişiden)