AyÅŸenur Ä°nam

2002 yılında Almanya’nın Aachen Åžehri’nde dünyaya gelen AyÅŸenur Ä°nam,Youtubede yayınlanan ve sunuculuÄŸunu Öykü Serter’in yaptığı Kısmetse Olur AÅŸkın Gücü isimli evlilik yarışma programı ile dikkatleri üzerine çekmiÅŸtir.

Almanya’dan buraya aÅŸkını bulmaya geldiÄŸini dile getirmiÅŸtir. Yarışma da ayrıca Cansel AyanoÄŸlu, Yeliz Açıkel, Zeyd Gümüştutan, Aybüke Çangal, Yaren DaÄŸ, Erhan Saffar, Tuğçe Aleyna, Åžeydanur Tunç, Simge Nur Erkoç, Kaan Seyhan, Bilek OrundaÅŸ, OÄŸulcan Yılmaz, Merve Demirbilek, Serdar Aycan, Sedat Polat, Erol Yıldırım gibi isimler yer almıştır.

 MesleÄŸinin özel koruma olduÄŸunu bildiÄŸimiz AyÅŸenur Ä°nam,oyunculuk eÄŸitimi alarak yeni projeler için Türkiye'ye dönüş yapmış ve Gelecek Vaad Eden Genç Oyuncu' ödülü almıştır. Yalçın Çoban'ın sinema filminde oynamak için anlaÅŸma imzalamıştır. 

Tüm eğitim hayatını doğup büyüdüğü Almanya’da tamamlamıştır. Erkek deyimiyle işinde emir eri gibi olduğunu belirtmiştir. İşine çok önem veren, üzerine düşeni oyuncu olarak yapabilecek bir karakteri sahip olduğunu, yapımcı ve yönetmenini komutanları gibi gördüğünü sözlerine eklemiştir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
AyÅŸenur Ä°nam
AyÅŸenur
Doğum Tarihi (22 yaşında)
Almanya
Burç Oğlak
Meslek Oyuncu, Yarışmacı
Cinsiyet Erkek
Ä°liÅŸki Durumu Bekar
Boy 1.65 cm
Popülarite #12499 (12949 kişiden)