Aziz Ozan Dilber

1996 Sivas doğumlu Aziz Ozan Dilber,Survivor 2023 Gönüllüler kadrosunda yer almıştır. Özdemir Sabancı Emirgan Lisesi’ni bitirdikten sonra,üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'de tamamlayan Aziz Ozan Dilber,hem serbest avukatlık yapmakta hem de dergilerde yazı yazmaktadır.

Survivor 2023 kadrosuna dahil olmasıyla gündeme gelen Aziz Ozan Dilber,ünlüler,gönüllüler ve fenomenlerin de yarışacağı programda gönüllüler takımının kadrosunda yer aldı.

Aziz paylaşımında ‘Uzun olmasını umduğum bir yolculuk başlıyor. Çocukken “Simyacı” isimli romanı çevirip çevirip baştan sona okurdum. Unutamayacağım cümlelerle dolu bir hazineydi bu kitap benim için ve kim derdi ki hayatım boyunca ilham kaynağım olacak.

Yine çocukluğumun unutulmayan hazinesinden ilham alıyor ve bu yola öyle çıkıyorum. “Kim olursan ol, ne yaparsan yap, bütün yüreğinle gerçekten bir şey istediğin zaman, evrenin ruhunda bu istek oluşur. Bu senin yeryüzündeki özel görevindir ve bir şey istediğin zaman, bütün evren arzunun gerçekleşmesi için işbirliği yapar.’ ifadelerini kullandı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Aziz Ozan Dilber
Aziz
Doğum Tarihi (28 yaşında)
Sivas
Memleket Sivas
Meslek Avukat, Yarışmacı, Yazar
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
İkamet İstanbul
Popülarite #11710 (12934 kişiden)
Katıldığı Yarışmalar
Survivor 2023