Bahar Gelir

Bahar Gelir, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümünde mezun olmuştur.Ardından  Ege Üniversitesi’nde Müzik Cemiyeti eğitimini de tamamlanıştır. 2008 yılından beri sahne alan Bahar Gelir tam bir müzik tutkunudur.

2014 senesinde Selami Şahin’le tanışan başarılı müzisyen 2016 senesinde Eflatun Türküler projesinde yer almıştır. 2017 yılında İlla adını taşıyan ilk albümünü DMC etiketiyle Selami Şahin yönetmenliğinde çıkaran Bahar Gelir’in albümünde Mustafa Sayan, Selami Şahin, Doğuş ve Serdar Ortaç’ın da besteleri bulunmaktadır. Kendine özgü sesiyle dinleyicilerin gönlünü fetheden Bahar Gelir bu sene 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümünde Alın Yazımsın şarkısını seslendirmiştir.

Bahar Gelir yorumculuğunun yanı sıra oyunculuğa da  merak sardı. Ahmet Kaya’nın hayatının anlatıldığı filmde Bahar Gelir, Sibel Can’ı canlandırdı.

Bahar Gelir’in Padişah şarkısı müzikseverlerin beğenisini kazandı. Söz ve müziği Doğuş’un imzasını taşıyan eser, YouTube’da kısa sürede 1 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Televizyon dünyasına girişi, 2021 yılının başlarında TV 8,5 ekranlarında Anadolu'nun Kalbi adlı yemek programıyla olmuştur. 2021 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Bahar Kapıda adlı seyahat ve gezi programının sunuculuğunu üstlenmiştir.Bahar Gelir'in sadece sunucu değil aynı zamanda bir arkeolog ve sanatçı kimliği de bulunmaktadır.

Bahar Gelir'in,DMC etiketiyle yayınlanan İlla da' albümünde yer alan Aşkzede isimli şarkısı..

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Yeşim Erçetin kimdir?

Yeşim Erçetin

Şarkıcılar
Can Yüce kimdir?

Can Yüce

Şarkıcılar
Asya kimdir?

Asya

Şarkıcılar
Tarkan Gözübüyük kimdir?

Tarkan Gözübüyük

Şarkıcılar
Fatih Ahıskalı kimdir?

Fatih Ahıskalı

Şarkıcılar
Cardi B kimdir?

Cardi B

Şarkıcılar
Derya Yıldırım kimdir?

Derya Yıldırım

Şarkıcılar
Pope kimdir?

Pope

Şarkıcılar
Mustafa Topaloğlu kimdir?

Mustafa Topaloğlu

Şarkıcılar
Özge Şabo kimdir?

Özge Şabo

Şarkıcılar
Gizem Kara kimdir?

Gizem Kara

Şarkıcılar
Cemre Kemer kimdir?

Cemre Kemer

Şarkıcılar
Bahar Gelir
Bahar
Doğum Tarihi (35 yaşında)
Malatya
Burç Koç
Memleket Malatya
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Üni. Ege Üniversitesi
Popülarite #2007 (12940 kişiden)