Bahar Gençalp

1997 İstanbul doğumlu Bahar Gençalp,anne tarafından İzmir, baba tarafından Bursalıdır.İstanbul’da başladığı lise eğitiminin ardından,İstanbul Okan Üniversitesi Sanat Tasarım Mimarlık Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümünde devam etti.

 2017 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalan  Bahar Gençalp,mesleki kariyerine mankenlik ve fotomodellik yaparak başladı. Bahar Gençalp daha sonra serüvenine sosyal medya fenomeni olarak devam etti. Günümüzde sosyal medya hesapları üzerinden içeriklerini yayınlamaya devam etmektedir.

 2023 yılında FOX tv de yayınlanan Yasak Elma dizisinde ilk oyunculuk deneyimi yaşayan Bahar Gençalp,yine 2023 yılında ATV ekranlarında yeni sezonuyla izleyicisi ile buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Erçin karakterine hayat verecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca,Bensu Begoviç, Oya İloğulları, Aykut Yılmaz, Erdal Hanedar, Berfe Sancak, Galip Erdal, Osman Soykut, Burak Çelik, Ebru Özkan, Ali Seçkiner, Ragıp Savaş gibi deneyimli isimler yer alıyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Bahar Gençalp
Bahar
Doğum Tarihi (27 yaşında)
İstanbul
Burç Boğa
Meslek Fenomen, Model, Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.74 cm
Kilo 52 kg
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Okan Üniversitesi
Popülarite #12663 (12944 kişiden)