Barbaros Levent Seçkin

BaÅŸarılı oyuncu Barbaros Levent Seçkin 1971 Ä°stanbul doÄŸumludur. Enis FosforoÄŸlu yönetiminde kamera önü oyunculuk eÄŸitimi ve Ferdi Merter’den oyunculuk eÄŸitimi almıştır.1992 yılında Polis adlı dizide rol aldı. Daha sonra Gerçek Kesit, Åžaban Askerde, Bizim Ev, Kader Ayırsa Bile, Sevgi Ana, Ãœvey Baba, Kurtlar Vadisi, Kalp Gözü gibi birbirinden farklı yapımlarda rol aldı.

Ardından Yabancı Damat, Sensiz Olmuyor, Acı Hayat, Ihlamurlar Altında, Aşkım Aşkım, Süper Babaanne, Korkusuzlar, Akasya Durağı, Acemi Cadı, Gece Gündüz, Kaçak, Filinta, Ezra ve Sadaka’da birbirinden farklı rolleri başarılı bir şekilde canlandırdıktan sonra Dadaş isimli filmde de rol alarak sektör içerisinde tanınmaya da devam etti.

Kemal Ekenel Casting’de çalışan Barbaros Levent Seçkin Arka Sokaklar dizisinde daha önce Hasan adlı bir mafyanın adamına hayat vermiÅŸtir. Yine Arka Sokaklar dizisinde çete lideri Harun Yayla karakteri canlandırdığı bir diÄŸer karakterdir. Barbaros Levent Seçkin,günümüzde  iÅŸadamı Faruk karakteriyle yeniden Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır.

 Barbaros Levent Seçkin,Ressam Selvin Mutlu ile evlidir.

biyografi
Foto Galeri
DÄ°ÄžER OYUNCULAR (Arka Sokaklar )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Gülhan Kadim kimdir?

Gülhan Kadim

Oyuncular
Kerem Alp Kabul kimdir?

Kerem Alp Kabul

Oyuncular
Beril Karademir kimdir?

Beril Karademir

Oyuncular
Barbaros Levent Seçkin
Barbaros
Doğum Tarihi (53 yaşında)
Ä°stanbul
Burç Koç
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Erkek
Ä°liÅŸki Durumu Evli (Selvin Mutlu ile)
Boy 1.84 cm
Kilo 85 kg
Popülarite #7892 (12939 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Arka Sokaklar Faruk