Barış Tunka

1992 İstanbul doğumlu Barış Tunka, Romanya’da hayatını sürdürmekte ve sık sık Türkiye’ye gelmektedir. Youtube hesabından paylaştığı aktüel videolarla tanınan ünlü youtuber Barış Tunka, müzik piyasasına el attı. İki kardeş olan Barış Tunka liseyi İstanbul'da babasının Romanya-Türkiye Ticaret ve Sanayi odası başkan yardımcısı olduğu için üniversite eğitimini Romanya'da U:P:G Ploiesti Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde tamamladı.Romence'yi ana dili gibi konuşmaktadır.

Ayrıca Sadri Alışık Tiyatro Okulunda Kamera Önü Oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerine Acun Medyada başladı. Acun Medya'nın Romanya ayağında 3 yıl cast direktörü olarak çalıştı.

Barış Tunka, geçtiğimiz günlerde Romence seslendirdiği “Puterea Dragostei” adlı ilk parçasını sevenleriyle paylaştı. Barış Tunka müzik kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Şarkı kısa sürede 400 bin izlenmeye ulaştı.

Kendisine yakışan giyim tarzı ile yakışıklılığı  ile dikkatleri çeken Barış Tunka'nın şarkının aranjesini Ertuğrul Çelebi üstlenirken mix ve mastering’i CLB Records’a ait. Onur Özcan’ın yönetmenliği yaptığı video klipte İstanbul’un İstiklal Caddesi, Boğaz Köprüsü, Kız Kulesi gibi çeşitli güzelliklerine yer verildi. Valilikten özel bir izinle çekilen klip, hem Romanya’da hem Türkiye’de oldukça sevildi. 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Ohash kimdir?

Ohash

Şarkıcılar
Noa Kirel kimdir?

Noa Kirel

Şarkıcılar
Vildan Alemdaroğlu kimdir?

Vildan Alemdaroğlu

Şarkıcılar
Onur Kırış kimdir?

Onur Kırış

Şarkıcılar
Uygar Doğanay kimdir?

Uygar Doğanay

Şarkıcılar
Berk Bayındır kimdir?

Berk Bayındır

Şarkıcılar
Ege Can Sal kimdir?

Ege Can Sal

Şarkıcılar
Davut Güloğlu kimdir?

Davut Güloğlu

Şarkıcılar
Çağlayan Topaloğlu kimdir?

Çağlayan Topaloğlu

Şarkıcılar
Nazan Öncel kimdir?

Nazan Öncel

Şarkıcılar
Kardelen kimdir?

Kardelen

Şarkıcılar
Marc Anthony kimdir?

Marc Anthony

Şarkıcılar
Barış Tunka
Barış
Doğum Tarihi (32 yaşında)
İstanbul
Memleket İstanbul
Meslek Şarkıcı, Youtuber
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
İkamet Romanya
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #8835 (12939 kişiden)