Başak Ceylan Torun

1986 doğumlu Başak Ceylan Torun, Grafik Tasarım Bölümü yüksek şeref listesinden mezun oldu. Kariyerine henüz 3.sınıftayken TBWA-İstanbul’da staj yaparak başladı. 4.sınıfta katılmış olduğu “Kırmızı” Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde, 750 reklam kampanyası içinden birinci gelerek, reklamcılıktaki başarısını gösterdi.

2010 yılında mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi Adschool tarafından yüksek lisans eğitimine davet edildi ancak bir taraftan yönetmenlik hayalini gerçekleştirebilmek için yüksek lisans eğitimini sinema ve televizyon dalında yapmaya karar verdi.

Eğitimine devam ederken Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar adlı polisiye diziden yönetmen yardımcılığı teklifi alarak 1.5 sezon, ödüllü yönetmen Orhan Oğuz’un asistanı olarak dizide devam etti. Bir yandan büyük şirketlere tasarımlar ve reklam hizmeti veren Torun, İstanbul Selenium Plaza’da 7+1 (yediartıbir) Reklam, Tasarım ve Pr Ajansının kurucu ortakları arasında yer aldı.

Başak Ceylan Torun, 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun solisti Kaan Boşnak'la 2020 yılında dünya evine girdi. Bu evlilikten 2021 yılında Ali Kutluhan isminde bir çocukları dünyaya dünyaya geldi.

Eylül 2022 tarihinde eşi Başak Ceylan Torun, Instagram hesabı üzerinden "Bu zamana kadar ailem ve oğlum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız" sözleri ile kendisinin ve çocuğunun şiddet gördüğünü açıklamasıyla gündeme geldi.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Noel Baba kimdir?

Noel Baba

Tanınmış Kişiler
Sezgin Alkan kimdir?

Sezgin Alkan

Tanınmış Kişiler
Hasan Saltık kimdir?

Hasan Saltık

Tanınmış Kişiler
Eren Yiğit kimdir?

Eren Yiğit

Tanınmış Kişiler
Rüya Büyüktetik kimdir?

Rüya Büyüktetik

Tanınmış Kişiler
Gülnur Tutumoğlu kimdir?

Gülnur Tutumoğlu

Tanınmış Kişiler
Faik Öztürk kimdir?

Faik Öztürk

Tanınmış Kişiler
Buse Terim kimdir?

Buse Terim

Tanınmış Kişiler
Sevil Sabancı kimdir?

Sevil Sabancı

Tanınmış Kişiler
Sinan Budeyri kimdir?

Sinan Budeyri

Tanınmış Kişiler
Dubai Prensi Fazza kimdir?

Dubai Prensi Fazza

Tanınmış Kişiler
Prenses Haya kimdir?

Prenses Haya

Tanınmış Kişiler
Başak Ceylan Torun
Başak
Doğum Tarihi (37 yaşında)
Eskişehir
Burç İkizler
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Kaan Boşnak ile)
Boy 1.70 cm
Kilo 57 kg
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #976 (12934 kişiden)