Bedük

1983 Ankara doğumlu Bedük, Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünde mezun olmuştur. 2004 yılında gerçek ismi olan Serhat’ı kullanarak çıkardığı Nefes Almak Zor adlı 12 parçadan oluşan albümüyle müziğe adım attı. 

 2007 yılında ağırlıklı olarak ingilizce şarkılardan oluşan Even Better / Çok Kişilikli Gösteri adlı albümünü bu sefer ismi yerine soy ismi olan Bedük’ü kullanarak müzik piyasasına sundu. Türkiye’de duymaya fazla alışkın olmadığımız tarzda yaptığı müzikler ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2008 yılında üçüncü albümü Dance Revolution ile müzikseverlere yeniden merhaba diyen Bedük, bu albümünde yer alan Automatik adlı şarkısına çektiği klip ile adeta ülkede kolbastı akımının başlamasına öncü oldu.

2009 yılında bir dondurma firmasının reklamı için hazırladığı şarkı çok beğenilince, şarkıyı Gel Aşka – Remixes adında single albüm ile dinleyicileriyle buluşturdu.

 2010 tarihinde çıkardığı12 parçadan oluşan Go adlı dördüncü stüdyo albümü, Bedük’ün Avrupa ülkelerine açılmasında önemli bir yer tutmaktadır. Bu albüm Bedük’e en iyi albüm kategorisinde 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi ödülü kazandırdı.

Ertesi yıl çoğunluğu Go”  adlı dördüncü stüdyo albümünde yer alan şarkıların remix versiyonunda oluşan ve ekstradan üç yeni parçanın yer aldığı Ful adlı beşinci stüdyo albümüyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Bu albümünde yer alan Disco Breaker adlı parçasına, üniversitede mezun olduğu bölümünde öğrendiği bilgilerden de yararlanarak, interaktif bir klibe imza attı.

Bedük’ün sol albüm çalışması ise 2013 yılının Ocak ayında piyasaya sürdüğü Overload adlı albümü oldu. Zehra Bedük ile evli olan Serhat Bedük,bu evlilikte 2009 yılında dünyaya gelen Kerem adında bir erkek çocuk babasıdır. Ünlü müzisyenin menajerliğini de eşi Zehra Bedük üstlenmiştir.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Murat Övüç kimdir?

Murat Övüç

Şarkıcılar
Eko Fresh kimdir?

Eko Fresh

Şarkıcılar
Duru kurt kimdir?

Duru kurt

Şarkıcılar
Kıvılcım Ural kimdir?

Kıvılcım Ural

Şarkıcılar
Jacob Sartorius kimdir?

Jacob Sartorius

Şarkıcılar
Ceza kimdir?

Ceza

Şarkıcılar
Rita Ora kimdir?

Rita Ora

Şarkıcılar
Elif Avcı kimdir?

Elif Avcı

Şarkıcılar
Berksan kimdir?

Berksan

Şarkıcılar
Nuri Serinlendirici kimdir?

Nuri Serinlendirici

Şarkıcılar
Ramazan Kabak kimdir?

Ramazan Kabak

Şarkıcılar
Serkan Nişancı kimdir?

Serkan Nişancı

Şarkıcılar
Bedük
Bedük
Gerçek Ad Serhat Bedük
Doğum Tarihi (45 yaşında)
Ankara
Burç Koç
Meslek Müzisyen, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Evli (Zehra Bedük ile)
Boy 1.81 cm
Kilo 75 kg
Popülarite #9669 (12934 kişiden)