Begüm Yücel

1983 yılında dünyaya gelen Begüm Yücel, iş kadını ve sosyal medya fenomenidir. Begüm Yüceli Bahçeşehir Koleji’nin sahibi ve yönetim kurulu başkanı Enver Yücel’in kızıdır. Begüm Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nü tamamlamıştır. Begüm Yücel, BJK Koleji’nin kurucu temsilcisi’dir. Bu şekilde Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’na sponsor da oldular. 

Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi’nde çalışmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi olarak Berlin’de bir kampüs açan Begüm Yücel Çabakçor, büyük bir eğitim kurumunda önemli bir rol oynuyor. Bunun yanı sıra Şişli Belediyesi ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor. Başarıları ve sorumlulukları için ailesinin çok büyük desteğini alıyor. Şişli Belediyesi ile hazırladıkları ‘Her Okula Bir Kütüphane’ kampanyası toplumda büyük ses getiriyor. Unesco ile birçok projede çalışıyor. 

Ayrıca Youtube kanalı bulunan Begüm Yücel’in kanalında cilt bakım rutinleri, en sevdiği cilt bakım ürünleri, vloglar, saç bakımı, gezi günlükleri, farklı şehir ve ülkelerin tanıtımı, Amerika’dan satın aldığı ürünler, çocuklarla geçirdikleri günler, beslenme rutini, diyet rutini, soru-cevap videoları, yemek tarifleri, pasta tarifleri, tatil anıları, diyet pasta tarifleri, makyaj teknikleri, çocuk eğitimi, eşi ve aile hayatı ile ilgili konularda kanalından videolar yayınlıyor.

Begüm Yücel 2012 yılında evlendiği Doğuş Çabakçor ile 8 yıllık evliliğini sonlandırdı. Boşanan çiftin bu evliliğinden Aslan ve  Kaplan adında iki çocuğu bulunmaktadır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Yusuf Day kimdir?

Yusuf Day

İş Dünyası
Benan Saraç kimdir?

Benan Saraç

İş Dünyası
Selçuk Yentur kimdir?

Selçuk Yentur

İş Dünyası
Travers Beynon kimdir?

Travers Beynon

İş Dünyası
Selahattin Baki kimdir?

Selahattin Baki

İş Dünyası
Bülent Kocamanoğlu kimdir?

Bülent Kocamanoğlu

İş Dünyası
Azad Yılmaz kimdir?

Azad Yılmaz

İş Dünyası
Mehmet Yılmazoğlu kimdir?

Mehmet Yılmazoğlu

İş Dünyası
Rachel Araz kimdir?

Rachel Araz

İş Dünyası
Erkan Kaya kimdir?

Erkan Kaya

İş Dünyası
Muhtar Kent kimdir?

Muhtar Kent

İş Dünyası
Natasha Sen kimdir?

Natasha Sen

İş Dünyası
Begüm Yücel
Begüm
Doğum Tarihi (41 yaşında)
Meslek İş Kadını, Fenomen, Youtuber
Cinsiyet Kadın
Ebeveynler Enver Yücel
İlişki Durumu Boşanmış (Doğuş Çabakçor ile)
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Bahçeşehir Üniversitesi
Popülarite #2092 (12934 kişiden)