Bekir Köse

1983  Balıkesir doğumlu Bekir Köse Kuran-ı Kerim okumayı 3 yaşında öğrendi.İlkokulu İvrindi'de tamamladı. 11 yaşında Balıkesir Yıldırım (Eski) Camii Kuran Kursu'nda yatılı eğitim alarak Kuran-ı Kerim'i ezberledi ve hafız oldu. Hafızlık eğitiminin ardından Balıkesir Karesi Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi Muharrem Hasbi Lisesi Spor Bölümü'nde okudu.

Özel diksiyon ve sunuculuk dersleri aldı. Kuran kursu yıllarında aldığı musiki eğitimini geliştirmek adına özel musiki dersleri de aldı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde bir dönem Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler okudu. 2009 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde müezzin kayyım olarak göreve başladı.

Aktif olarak Üsküdar Hz. Ali Camii'nde görev yapan Bekir Köse, 1997 yılından beri çeşitli platformlarda sahne alıyor. 2015 yılından beri de bir televizyon kanalında ramazan aylarında sahur programı sunuyor. 2016 yılında, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra "15 Temmuz Şehitlik Marşı"nı seslendirdi.

Bekir Köse, 2017 yılında yayınladığı "Kardeş Kal Türkiye" isimli eseriyle büyük ilgi gördü. 2017 yılında "Affeyle" isimli çalışmasını dinleyicilerinin beğenisine sundu. 2018 yılında "İncitme Gönül" ve “Bir Rabia’mız Var” isimli çalışmalarını yayınladı.

Bekir Köse 2020 Ramazan ayı boyunca Show TV’de Sahur Vakti programını sundu.2021 yılında ise Star TV’de yayınlanacak olan İftara Doğru programının sunuculuğunu üstlendi.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Nevra Öner kimdir?

Nevra Öner

Sunucular
Şansın Tokyay kimdir?

Şansın Tokyay

Sunucular
Elisa Isoardi kimdir?

Elisa Isoardi

Sunucular
Seda Selek kimdir?

Seda Selek

Sunucular
Sergio Gürlek kimdir?

Sergio Gürlek

Sunucular
Deniz Satar kimdir?

Deniz Satar

Sunucular
Victoria Lopyreva kimdir?

Victoria Lopyreva

Sunucular
Işıl Açıkkar kimdir?

Işıl Açıkkar

Sunucular
Tuğba Akıncı kimdir?

Tuğba Akıncı

Sunucular
Meltem Acet kimdir?

Meltem Acet

Sunucular
İlker Ayrık kimdir?

İlker Ayrık

Sunucular
Bekir Köse
Bekir
Doğum Tarihi (41 yaşında)
Balıkesir, İvrindi
Meslek Din Adamı, Sunucu
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.67 cm
Kilo 60 kg
Göz rengi Mavi
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Eskişehir Anadolu Üniversitesi
Popülarite #4770 (12942 kişiden)