Berna Karagözoğlu

1999 yılında Kastamonu Elyakut Köyü’nde dünyaya gelen Fındık Kurdu lakablı,Berna Karagözoğlu,2009 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Bir Şarkısın Sen isimli müzik yarışmasında seslendirdiği Kahverengi Gözlerin adlı şarkı ile ünlendi. Ünlü sanatçı Erol Evgin ve oyuncu Pınar Altuğ’un sunuculuğunu üstelendiği ses yarışmasında Fındık Kurdu Berna sergilediği müzik performansları ile hafızalar kazınan isimler arasında yer aldı.

Berna Karagözoğlu müzik kariyerine 10 yaşında başladı. 2009 yılında Bir Şarkısın Sen isimli müzik yarışmasında seslendirdiği Kahverengi Gözlerin adlı şarkı ile büyük bir üne kavuştu. Yarışmanın sona ermesinin ardından eğitim hayatına devam etti. İlerleyen yıllarda 2021 yılında Ada Sahilleri ve Yıldızların Altında şarkıları ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. 2022 yılında Sonu Ayrılık Oldu, Kördüğüm, Vazgeç Gönül ve Yaramızda Kalsın şarkılarını hayranları ile buluşturdu.

Kastamonu Kuzeykent Anadolu Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine başlayan Berna Karagözoğlu, bir dönem doktor olmak istediğini belirtmiştir. Yakın zamanda İstanbul’da darp edildi haberleri ile ekranda yer alan Berna Karagözoğlu günümüzde youtube üzerinden şarkılar seslendirmeye devam etmektedir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Ömer Topçu kimdir?

Ömer Topçu

Şarkıcılar
Tüdanya kimdir?

Tüdanya

Şarkıcılar
Dicle Olcay kimdir?

Dicle Olcay

Şarkıcılar
Sema Moritz kimdir?

Sema Moritz

Şarkıcılar
Niyam Selami kimdir?

Niyam Selami

Şarkıcılar
Ragıb Narin kimdir?

Ragıb Narin

Şarkıcılar
Semra San kimdir?

Semra San

Şarkıcılar
Mahmut Orhan kimdir?

Mahmut Orhan

Şarkıcılar
Murat Başaran kimdir?

Murat Başaran

Şarkıcılar
Ajlan Büyükburç kimdir?

Ajlan Büyükburç

Şarkıcılar
Cem Adrian kimdir?

Cem Adrian

Şarkıcılar
Barış Manço kimdir?

Barış Manço

Şarkıcılar
Berna Karagözoğlu
Berna
Doğum Tarihi (24 yaşında)
Kastamonu
Burç Boğa
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.63 cm
Kilo 52 kg
Popülarite #10210 (12942 kişiden)