Bettina Kuperman

 2009 yılından beri Türkiye'de yaşıyan Bettina Kuperman,sık sık ülkesine gidip geliyor.Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Hukuk yüksek lisans yapan Bettina Kuperman yönetim danışmanlığı, stratejik planlama, iletişim ve marka geliştirme alanlarında çalıştı.

Bettina Kuperman,10 yıldır birlikte olduğu Manga gurubunun solisti Ferman Akgül ile Aralık 2021 tarihinde nikah masasına oturdu.Çiftin Aron ve Axel adlı çocukları var.

Bettina kariyerine İsviçre’nin Olimpiyat Başkenti olarak da bilinen Lozan kentinde başlamıştır. Aralarında UEFA ve FIBA’nın da bulunduğu çok sayıda uluslararası spor federasyonu ile çalışan Kuperman, büyük spor organizasyonlarının etkinlik adaylığı sürecinde çalışmış ve dünyanın dört bir yanındaki şehirlerle beraber Olimpiyatlar, Dünya Şampiyonaları ve Kıta Şampiyonaları için etkinlik düzenleme hakkı kazanılması konularında çalışmıştır.

2009 yılında Türkiye’ye taşınmasının ardından Impact34’ü kuran Bettina Kuperman, ardı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu’nun baş danışmanı olmuştur. Kuperman, ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı ile de çalışmıştır.

Impact34, bölgedeki bir çok projeyi yönetmiş ve aralarında Türkiye, Polonya, Ukrayna, Azerbaycan ve Dubai’nin olduğu ülkelerle çalışmıştır.

2016 yılında eşi ile birlikte bir yapım şirketi açtı. 06 Records yetenek yetiştirme, sanatçıların, markaların ve konsept müzik organizasyonlarının marka kimliğini oluşturma konusunda faaliyet göstermektedik. Şu sırlarda konsepti kendilerine ait olan Türkiye’nin ilk akustik müzik festivali “unplugged music festival” ini hayata geçirmeye hazırlanıyorlar.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Melih Özkan kimdir?

Melih Özkan

Diğer Kişiler
Okan Can Yantır kimdir?

Okan Can Yantır

Diğer Kişiler
Betül Aşçı kimdir?

Betül Aşçı

Diğer Kişiler
Demir maskeli adam kimdir?

Demir maskeli adam

Diğer Kişiler
Zeynep Lal Basbug kimdir?

Zeynep Lal Basbug

Diğer Kişiler
Naz Çekem kimdir?

Naz Çekem

Diğer Kişiler
Aslı Gönül Açar kimdir?

Aslı Gönül Açar

Diğer Kişiler
Cenk Öztanık kimdir?

Cenk Öztanık

Diğer Kişiler
Elif Gönlüm kimdir?

Elif Gönlüm

Diğer Kişiler
Nurettin Yıldız kimdir?

Nurettin Yıldız

Diğer Kişiler
Hazal Bulut kimdir?

Hazal Bulut

Diğer Kişiler
Rodin Erdoğan kimdir?

Rodin Erdoğan

Diğer Kişiler
Bettina Kuperman
Bettina
Memleket Danimarka
Cinsiyet Kadın
Çocuklar Axel Akgül, Aaron Akgül
İlişki Durumu Evli ( Ferman Akgül ile)
İkamet Türkiye
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #6603 (12943 kişiden)