Blake Lively

 1987 tarihinde Amerika’nın Los Angeles eyaletinde dünyaya gelen Blake Lively, oyuncu Ernie ve Elanie Lively çiftinin beş çocuğunun en genci olan Lively, ailesinin diğer bütün üyeleri gibi oyunculuk mesleğinde karar kıldı.

Anne babasıyla beraber oyunculuk kurslarına giden Lively, bu sayede küçük yaşlardan itibaren oyunculuğun püf noklarını öğrenmeye başladı. 6 yaşındayken  ilkokula başlayan genç oyuncu, liseden mezun olana kadar toplam 13 okul değiştirdi.

Burbank Lisesi'nden mezun olan Lively, üniversitesiteye gitmekten vazgeçerek oyuncu olmaya kadar verdi. Genç oyuncu, Gossip Girl dizisinin sona ermesinin ardından bu durumu tekrar düşüneceğini belirtti.

Oyunculuğa ilk olarak 1998 tarihli sinema filmi Sandman'deki ufak rolüyle başladı; babasının filmin yönetmeni olması bu rolü almasındaki en önemli faktördü. Sandman'in ardından yedi yıl boyunca hiçbir yapımda rol almayan Lively, 2005 yılında vizyona giren ve de Ann Brashares'in aynı adı taşıyan popüler romanından uyarlanan sinema filmi The Sisterhood of the Traveling Pants'da America Ferrera ve Amber Tamblyn ile beraber rol aldı.

2006 yılında komedi filmi Accepted'da Justin Long ile beraber başrolleri paylaşan Living, aynı yıl vizyona giren korku filmi Simon Says'de de ufak bir rolle hayranlarının karşısına çıktı.

2009 yılında Maxim dergisi tarafından yapılan anket sonucunda en güzel 100 kadın sıralamasında 33. sırayı elde etti. 2007 yılından bu yana Cosmo Girl, Teen Vogue, Vanity Fair ve Rolling Stone gibi pek çok derginin kapak kızı oldu. 2015 yılında Ölümsüz Aşk isimli proje ile tekrar sinema dünyasına adım atan oyuncu, 2012 yılından, 2015 senesine kadar hiçbir dizi veya filmde yer almamıştı. 2016 yılında da bomba gibi bir dönüş yaptı ve 3 farklı projede yer aldı.

2007 yılında Gossip Girl setinde tanıştığı Penn Badgley ile bir ilişki yaşadı. Daha sonrasında ise Leonardo DiCaprio ile beraber olan güzel oyuncu, ayrıldıktan sonra Kanadalı aktör Ryan Reynolds ile 2012 yılında evlendi. Ayrıca evliliğinden 2014 doğumlu olan James isminde bir kızı vardır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
İsrafil İnce kimdir?

İsrafil İnce

Oyuncular
Ali Rıza Tanyeli kimdir?

Ali Rıza Tanyeli

Oyuncular
Toral Rasputra kimdir?

Toral Rasputra

Oyuncular
Şahin Özgenç kimdir?

Şahin Özgenç

Oyuncular
Serdar Yeğin kimdir?

Serdar Yeğin

Oyuncular
Rayxon Ulasenova kimdir?

Rayxon Ulasenova

Oyuncular
Serhat Özcan kimdir?

Serhat Özcan

Oyuncular
Solmaz Çiros kimdir?

Solmaz Çiros

Oyuncular
Suna Sancaktar kimdir?

Suna Sancaktar

Oyuncular
Cem Uras kimdir?

Cem Uras

Oyuncular
Pınar Tezcan kimdir?

Pınar Tezcan

Oyuncular
Burcu Oktav kimdir?

Burcu Oktav

Oyuncular
Blake Lively
Blake
Doğum Tarihi (36 yaşında)
ABD, Kaliforniya, Angeles
Burç Başak
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Ryan Reynolds ile)
Boy 1.78 cm
Kilo 61 kg
Göz rengi Mavi
Popülarite #8972 (12942 kişiden)