Bo Derek

1956 Amerika doğumlu Bo Derek, İrlanda, Alman,Hollanda ve Galler kökenleri olan bir melezdir. Babası Paul Collins, Hobie Cat isimli şirkette yönetici, annesi Norma Collins ise kuafördü. Bir erkek iki kız kardeşe sahiptir.

Liseden sonra modellik yapmaya başlamış, henüz 16 yaşında 30 yaş büyük Linda Evans ile evli olan sinema yönetmeni John Derek ile tanışmıştır. John Derek eşinden boşanmış ve Bo Derek 18 yaşında geldiğinde 1976 yılında evlenmiştir. John Derek ölene kadar bu evliliği sürmüştür. Eşi öldükten sonra ismi Paul McCartney, Kifer Sutherland, Ted Turner ve John Corbett gibi ünlü isimlerle anılmıştır. 2002 yılından beri medya zengini John Corbett ile birlikteliği sürmektedir.

Hayvanlara olan tutkusu ilede tanınan Bo Derek özellikle iyi bir at binicisidir. Kaliforniya’da kız kardeşinin ailesinin bulunduğu at çiftliğinde onlarla birlikte yaşamaktadır. 2013 yılında Çanakkale Boğazını Yüzerek Geçme yarışmasına katılmıştır.

Katil Balina Orca, A Change Of Seasons, Tarzan, Bolero, Batıyı Gösteren Yıldız, Hot Chocolate, Horror 101, Güneş Fırtınası, Hayatın Dengesi, Boom, herkes Onun Peşinde, Haber Avı, Fashion Hous, Web Cam ve Highland Park gibi bir çok filmde rol almıştır.

Günümüzde kendi ismini verdiği ve marka olarak kullandığı Bo Derek Pet Care markası ile hayvan şampuanı vb. ürünlerin satışının yapıldığı şirketi vardır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Berhan Şimşek kimdir?

Berhan Şimşek

Oyuncular
Umut Demirdelen kimdir?

Umut Demirdelen

Oyuncular
Gizem Güneş kimdir?

Gizem Güneş

Oyuncular
Zeliha Çetinkaya kimdir?

Zeliha Çetinkaya

Oyuncular
Yağmur Koysal kimdir?

Yağmur Koysal

Oyuncular
Hakan Eksen kimdir?

Hakan Eksen

Oyuncular
Ceylan Yalın kimdir?

Ceylan Yalın

Oyuncular
Elif Ürse kimdir?

Elif Ürse

Oyuncular
Tanıl Yöntem kimdir?

Tanıl Yöntem

Oyuncular
Ekin Ataizi kimdir?

Ekin Ataizi

Oyuncular
Sibel Aytan kimdir?

Sibel Aytan

Oyuncular
Bo Derek
Bo
Gerçek Ad Mary Cathleen Collins
Doğum Tarihi (67 yaşında)
ABD, Kaliforniya, Long Beach
Burç Akrep
Memleket Amerika
Meslek Manken, Oyuncu, Yapımcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu İlişkisi var (John Corbett ile)
Boy 1.60 cm
Kilo 57 kg
Göz rengi Mavi
Popülarite #3650 (12942 kişiden)