Can Tunaboylu

17 Mart tarihinde dünyaya gelen Can Tunaboylu'nun annesi ünlü sinema oyuncu Ayşe Tunaboylu’dur. Can Tunaboylu, Yüzyüzeyken Konuşuruz Grubu'nun ve Eskiz gruplarının gitaristidir. 

Yaşanan skandalın ardından Yüzyüzeyken Konuşuruz Grubu Can Tunaboylu ile yolların ayrıldığını duyurdu. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun 22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek konseri iptal edildi. Grup da bir süre sahneye çıkmama kararı aldı.

Can Tunaboylu ile birliktelik yaşayan şarkıcı olan Aybike Çelik Tunaboylu'nun kendisini darp ettiğini iddia etti. Tunaboylu hakkında suç duyurusunda bulunan Çelik yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı. Çelik darp edilince kolunun kırıldığını ve 13 gün kırık kolla yaşadığını anlattı.

''Can Tunaboylu darp iddialarını yalanlayarak şu açıklayı yaptı;  "Değerli dinleyici ve takipçilerim, böyle bir olayla gündeme geldiğim için gerçekten üzgünüm. Maalesef gerçeğe aykırı pek çok beyan içeren bu açıklama karşısında konu karşılıklı olarak çok daha önce yargıya taşınmış olduğundan, soruşturmanın gizliliğine zarar vermemek ve değerini bugün çok iyi anladığım masumiyet karinesini zedelememek adına şimdilik sessizliğimi mazur görün. Fakat yargı süreci neticelendiğinde gerçeklerin anlatılanlardan çok farklı olduğunun tüm delillerle ortaya çıkacağını belirtmekle yetiniyor, iftiranın da bir suç olduğunu saygıyla hatırlatmak istiyorum. Şiddet mağduru kadınların haklı mücadelesini suistimal eden bir vakanın öznelerinden biri olduğum için büyük üzüntü duyuyorum. Son olarak, yargı süreci yargı süreci sonuçlanıp hakkımdaki iddialar neticeleninceye dek grup arkadaşlarıma ve bizlerle çalışan çok kıymetli ekibe zarar vermemek adına bir süre dinlenmek üzere karar aldığımı bilginize sunarım. Toplumsal refleksimizi saygıyla karşılıyor, bu şekilde gündemi meşgul ettiğim için herkesten tekrar özür diliyorum" diye konuştu.''

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Can Tunaboylu
Can
Meslek Gitarist, Müzisyen
Cinsiyet Erkek
Ebeveynler Ayşe Tunaboylu
Popülarite #12790 (12934 kişiden)