Carmen Arrufat

2002 yılında Castellón de la Plana'da doğan Carmen Arrufat,La innocència, Todos mienten ve HIT yapımlarıyla tanınan oyuncudur. Carmen Arrufat 11 yaşından beri oyunculuk dersleri aldı ve Víctor Antolí tarafından işletilen bir drama okulu olan Aula Cine y TV'de eğitim aldı.

Arrufat,2019 draması The Innocence'da bir uzun metrajlı filmde başrol oyuncusu olarak giriş yaptı. Performansı ona En İyi Yeni Kadın Oyuncu dalında Goya Ödülü'ne aday gösterildi.

Daha sonra Madrid'e taşınan güzel oyuncu HIT televizyon dizisinde manipülatif ve narsist Lena Vallejo rolü için seçildi. Dizinin çekimleri Ocak 2020'de başladı, ancak COVID-19 kilitlenmesi nedeniyle kesintiye uğradı. Bu nedenle Arrufat , Nisan-Mayıs 2020 arasında La 1'de yayınlanan Diarios de la cuarentena adlı komedi dizisinde COVID - 19 kilitlenmesi sırasında ailesiyle birlikte mahsur kalan bir genci canlandırmayı tercih etti.

HIT'in çekimleri Haziran 2020'de yeniden başladı ve Temmuz'da tamamlandı. Daha sonra 2020'de Arrufat, Movistar + gerilim dizisi Todos mienten'de rol aldı.

Ayrıca Netflix’in en çok ses getiren yapımlarından biri olan Elite'in 6. sezonunun ana kadrosuna da katılmıştır.Elite dizisinde Sahra karakterine hayat veriyor.

Arrufat, rol arkadaşı Oriol Cervera ile ilişkisi var. 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Carmen Arrufat
Carmen
Doğum Tarihi (21 yaşında)
İspanya
Burç Terazi
Memleket İspanya
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
Ebeveynler Marta Arrufat
İlişki Durumu İlişkisi var (Oriol Cervera ile)
Boy 1.69 cm
Kilo 58 kg
Popülarite #12604 (12934 kişiden)