Cerem Onurluer

Şarkıcı, oyuncu 1995 doğumlu Cerem Onurluer TGRT de yayınlanan Solan Gül dizisinde başrol alarak 5 yaşında rol aldı.Annesine makam dersi vermeye gelen ünlü bestekar Alaaddin Şensoy’un dikkatini de fasıl derslerine merakı ile çekmeyi başarmıştı. Aynı zamanda ilk okulda bale eğitimi almaktaydı. Ortaokula geçtiğinde spora eğilimi olan genç sanatçı okulun voleybol takımında lisanslı kaptanlık yaparak  okulunu Kadıköy 3. sü yaptı .

Eğitim hayatına İstanbul Teknik Üniversitesi Türk devlet konservatuarı çalgı bölümünde mezun oldu.Kasımpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde piyano dersleri verdi. Havacılar Şubesi Balkanlar Koleji Anaokulunda öğretmenlik yaptı . Aynı zamanda genç sanatçı Marmara Üniversitesi pedagojik formasyon biriminde eğitim görmekte.

Üniversitenin ilk yıllarında 6 ay kadar Amerika’da bulunan genç sanatçı ( Montana, San francisco, Hollywood, LA , New York ve Las Vegas da bulundu. ) 2012 senesinde TRT müzik kanalında Arif Özgülüş Meşk zamanı programında solistlik yaptı. 18 yaşında Türk sanat müziği icra ederek sahne almaya başladı. İlk kendi televizyon programı olan ‘ Benim Orkestram’ adlı programın sunucusu olarak TRT müzik kanalında yer aldı. Ardından yine TRT Müzik Kanalında yayınlanan  ‘Heyamola ‘ adlı programın solistliğini üstlendi.

Teve 2 de bulunan ‘Hepsi Bugün Oldu ‘ programında yine solistlik yaptı . Diğer bir proje olarak Rerina 7 albümünde aranjesini Ufuk Akyıldızın gerçekleştirdiği, Emel Müftüoğlunun seslendirdiği , Serdar Ortaç’ın bestecisi olduğu şarkıyı cover yaparak albümde seslendirdi.

Ardından 2018 yılında ; KNY Müzik prodüksiyon ile anlaşarak , söz ve müziğini Murat Güneşin yaptığı Oho adlı eseri ,Erdem Kınayın aranjesiyle ilk single çalışmasını gerçekleştirdi.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
J Balvin kimdir?

J Balvin

Şarkıcılar
Eylem Kızıl kimdir?

Eylem Kızıl

Şarkıcılar
Mercan kimdir?

Mercan

Şarkıcılar
Cevher kimdir?

Cevher

Şarkıcılar
Volkan Kaplan kimdir?

Volkan Kaplan

Şarkıcılar
Kardelen kimdir?

Kardelen

Şarkıcılar
Resul Dindar kimdir?

Resul Dindar

Şarkıcılar
Kaan Boşnak kimdir?

Kaan Boşnak

Şarkıcılar
Deha Bilimlier kimdir?

Deha Bilimlier

Şarkıcılar
Emre Irmak kimdir?

Emre Irmak

Şarkıcılar
Alan Dere kimdir?

Alan Dere

Şarkıcılar
Havva Öğüt kimdir?

Havva Öğüt

Şarkıcılar
Cerem Onurluer
Cerem
Doğum Tarihi (29 yaşında)
Burç Oğlak
Meslek Oyuncu, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. İstanbul Teknik Üniversitesi
Popülarite #4047 (12929 kişiden)