Ceren Gündoğdu

1988 İstanbul doğumlu Ceren Gündoğdu, eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise dönemlerinden beri müzikle ilgilenmektedir. Kasdav Liseler Arası Müzik Yarışması”nda 2004 yılında birinci olmuştur. 2005 senesinde En İyi Kadın Solist seçilmiş ve En İyi Beste alanında üçüncülük elde etmiştir.

Üniversitede Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesine Sosyoloji Bölümünden birincilikle mezun olmuştur. 2008 senesinde Istanbul Essence Acapella Vokal Topluluğu”na katılmış ve IKSV’de Genç Caz”da birincilik kazanmıştır.

2008 senesinde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Müzikal-Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. 2012 senesinde Galatasaray Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Çalışmaları üzerine bir tez sunarak yüksek lisans başvurusu yapan Ceren Gündoğdu eğitim hayatına ve caz topluluklarıyla sahne almaya devam etmiştir.

2018 senesinde Tepetaklak isimli şarkıyla dinleyicileriyle buluşan Ceren Gündoğdu ardından Kardan Adam şarkısını çıkarmış ve kendi özgü sesiyle dinleyiciler tarafından çok beğenilmiştir.

Ceren Gündoğdu - Kardan Adam..

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Ceren Gündoğdu
Ceren
Doğum Tarihi (35 yaşında)
İstanbul
Burç Aslan
Memleket İstanbul
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
Ebeveynler Fahrenaz Gündoğdu, Zafer Gündoğdu
İlişki Durumu Evli
İkamet İstanbul
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Boğaziçi Üniversitesi
Popülarite #4567 (12950 kişiden)