Cihan Kamer

1965 İstanbul doğumlu Cihan Kamer, aslen Denizli Çivril kökenlidir. Babası Atasay Kamer 1989 yılında kurulan Atasay kuyumculuğun kurucusudur. Atasay kuyumculuğun Genel Müdürlüğünü ve aynı zamanda da İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığını yaptı.

Cihan Kamer babası Atasay Kamer adına Denizli'nin Çivril ilçesinde Pamukkale üniversitesine bağlı Atasay Kamer meslek yüksek okulunu yaptırmıştır.

Atasay Kuyumculuğun sahibi olan Cihan Kamer, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştur.

Spor ile de iç içe olan Kamer, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı’dır. Atasay Kuyumculuğun yanı sıra iş hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Kamer, 2013 senesinde açılmış olan İstanbul Boğaz’da bulunan Kuruçeşme HUQQA isimli Restaurant ve Steak House konsepti ile hizmet vermekte olan The Market’nde sahibi’dir. 2016 yılında ise Denizli’nin kuzu etinden yapılan meşhur fırın kebabını Guzucu markası altında yeniden yorumlayarak ilk şubesini Nuruosmaniye Kapalıçarşı’da açmıştır.

Babası Atasay Kamer adına memleketi Denizli Çivril ilçesi’nde Pamukkale Üniversitesine bağlı olan Atasay Kamer Meslek yüksek okulunu yaptırmıştır. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlıkları ile tanınan Atasay’lar Rize'de yaptırdıkları bir sağlık merkezine Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın adını vermişlerdir.

Cihan Kamer, Çiğdem Kamer ile evlidir. Atasay Kamer (d.1987) adında bir oğlu ve Simay Kamer adında bir kızı vardır. 2015 yılında Kızı ve Simay Kamer, Ahmet Uras ile evlendi. Çiftin nikâhını İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, gelinin nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, damadın nikâh şahitliğini iş adamı Mehmet Ali Aydınlar yaptı.

2015 Ocak ayı itibariyle Atasay Mücevherat CEO'su olarak görevini oğlu Atasay Kamer’e devretmiştir.

Türkiye genelinde 127 mağaza’sı bulunmaktadır. Ayrıca Yurtdışında Dubai, Erbil ve Kıbrıs olmak üzere 7 yurtdışı mağazası, 15.000 m2 üretim alanı, 500 kişiden fazla personel istihdamı ile hayatını sürdürmektedir.

Cihan Kamer, aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanıdır. 

 

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Kaan Demirağ kimdir?

Kaan Demirağ

İş Dünyası
Aram Markaroğlu kimdir?

Aram Markaroğlu

İş Dünyası
Arman Bıçakçı kimdir?

Arman Bıçakçı

İş Dünyası
Banu Zeytinoğlu kimdir?

Banu Zeytinoğlu

İş Dünyası
Hakan Ergün kimdir?

Hakan Ergün

İş Dünyası
Abdullah Burnaz kimdir?

Abdullah Burnaz

İş Dünyası
Nedim Keçeli kimdir?

Nedim Keçeli

İş Dünyası
Yusuf Day kimdir?

Yusuf Day

İş Dünyası
Alihan Aloğlu kimdir?

Alihan Aloğlu

İş Dünyası
Yiğit Doğan Çelik kimdir?

Yiğit Doğan Çelik

İş Dünyası
Erkan Yıldırım kimdir?

Erkan Yıldırım

İş Dünyası
Tolgahan Yıldız kimdir?

Tolgahan Yıldız

İş Dünyası
Cihan Kamer
Cihan
Doğum Tarihi (59 yaşında)
İstanbul
Memleket Denizli, Çivril
Meslek İş Adamı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Evli (Çiğdem Kamer ile)
Popülarite #6230 (12942 kişiden)