Cindy Kimberly

1998 Hollanda doğumlu Cindy Kimberly, yarı İspanyol yarı Endonezyalı.Bekar bir anne tarafından büyütüldü ve çok genç yaşta New Amsterdam’dan Costa Blanca, İspanya’ya taşındı. Sosyal medyada ünlü olmadan önce İspanya’da çocuk bakıcısı olarak çalışıyordu. ve saatte 2,90 Euro kazanıyordu. Cindy Kimberly, İspanyolca, İngilizce, Hollandaca ve diğer Asya dillerini akıcı bir şekilde konuşabilmektedir.

Dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk’a benzerliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cindy Kimberly İnstagram hesabından paylaştığı resimler ve kendi fotoğraflarına çizmiş olduğu kara kalem çalışmaları ile güzelliğini ön plana çıkarmış ve Justin Bieber’in dikkatini çekmeyi başarmıştır.

7 Aralık 2015 tarihinde, Justin Bieber Instagram hesabında Cindy Kimberly’in resmini “Bu kim Aman Tanrım!” başlığıyla yayınladı ve bir gecede ünlü oldu. Keşfedilmesiyle birlikte modellik ajansları peşinden koşmaya başladı. Cindy  bunlardan biriyle sözleşme imzaladı. Modellik yapmaya başladı. Kısa zamanda şöhret basamaklarını üçer üçer tırmanan Cindy Kimberly, ayrıca Instagram'da oldukça popüler 6.4 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

 Cindy 2015 yılında bir süre Justin Bieber ile çıktı. 2016 yılında Xavier Serrano. 2016 yılında model, Neels Visser ile çıkmaya başlamış, ancak birlikteliği 2018 yılında son bulmuştur.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Şevval Şahin kimdir?

Şevval Şahin

Mankenler
Jon Kortajarena kimdir?

Jon Kortajarena

Mankenler
Kylie Jenner kimdir?

Kylie Jenner

Mankenler
Tessa Snyder kimdir?

Tessa Snyder

Mankenler
Bar Refaeli kimdir?

Bar Refaeli

Mankenler
Emily Didonato kimdir?

Emily Didonato

Mankenler
Kara Del Toro kimdir?

Kara Del Toro

Mankenler
Zeliha Çal kimdir?

Zeliha Çal

Mankenler
Natasha Poly kimdir?

Natasha Poly

Mankenler
Doutzen Kroes kimdir?

Doutzen Kroes

Mankenler
Taylor Hill kimdir?

Taylor Hill

Mankenler
Cindy Kimberly
Cindy
Doğum Tarihi (25 yaşında)
Hollanda, Amsterdam
Burç Akrep
Meslek Fenomen, Manken, Model
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.70 cm
Kilo 55 kg
Göz rengi Kahverengi
Popülarite #4382 (12942 kişiden)