Derya Bedavacı

 1981 yılında dünyaya gelen Derya Bedavacı, 7 çocuklu Sivas'lı bir ailenin 3 numaralı çocuğu. Ailesi ile birlikte İzmir’de yaşamını sürdürmektedir. Hakan Altun ile birlikte seslendirdiği Kavuşmalıyız isimli tekli çalışması ile tüm dikkatleri üzerine çeken sanatçı, şiir yazmakta, duygusal bir kişiliğe sahiptir. Derya Bedavacı, akustik cover müzik yapmaya ve yorumcu yanını ortaya koymayı tercih etmektedir.

Müzisyen Murat Bedavacı ile evlidir. Eşi Davulcu, baterist’tir. Ada Su isminde bir kızı vardır.Uzun yıllardır müzisyen eşi Murat Bedavacı ile aynı sahneyi paylaşan Derya Bedavacı işini çok sevdiğini, gecenin sonuna kadar keyifle işlerini yapıp huzurla evlerine dönmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirmiştir.

Yorumcu kimliğinin yanı sıra besteleri ile de adından söz ettiren ünlü isim günümüze kadar birçok sanatçı arkadaşına beste vermiştir. Kubat‘ın seslendirdiği Veda, Buram Buram, Eyvah, Hakan Altun’un seslendirdiği Saki ve Ferhat Göçer‘in seslendirdiği Sanane bunlardan sadece bir kaçıdır.

2018 yılında Sayende isimli albüm’ü müzik severler ile buluşturmuş, albümde bulunan tüm şarkıların söz ve besteleri kendisine aittir. Albümün çıkış şarkısı Yıllanmış Eşya ise Tülay İbak’ın yönetmenliği eşliğinde klip olarak yayınlanmıştır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Derya Bedavacı
Derya
Doğum Tarihi (43 yaşında)
Sivas
Burç Balık
Memleket Sivas
Meslek Besteci, Söz Yazarı, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Murat Bedavacı ile)
İkamet İzmir
Popülarite #1636 (12934 kişiden)