Duygu Soylu

1990 İstanbul doğumlu Duygu Soylu eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Üniversite yıllarında kendisine gelen teklifle Kenan Doğulu'ya vokal yapmaya başlayan Duygu Soylu, Ve Kazanan ile O Ses Türkiye yarışmalarında vokal koçluğu yaptı. Aynı zamanda Tan Sağtürk Akademi'de popüler müzik ve şan dersleri verdi. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Kent Orkestrası'nda çeşitli eserler seslendirmesinin yanı sıra birçok reklam jingle’ı seslendirdi.

Kenan Doğulu, Evrencan Gündüz ve Ceylan Ertem albümlerinde vokalist olarak yer alan Soylu, 2016 yılında Doğan Canku ile 50 Yıl albümündeki Çağlayan ile Sohbet ve Miras - 24 Ayar adlı EP'de Kol Düğmeleri adlı şarkıları seslendirdi. Birlikte çalıştığı diğer isimler arasında Ajda Pekkan, Ozan Doğulu, Aşkın Arsunan ve Garo Mafyan yer alıyor.

 Duygu Soylu Temmuz 2020'de ilk albümü Kara Elmas ile müzik platformlarında yerini aldı.Tüm düzenlemelerin Kenan Doğulu’ya ait olduğu dokuz eserin yer aldığı albümde sözleri Duygu Soylu’ya ait olan Oldu Olacak ve Kara Kaşık şarkılarının yanı sıra Kenan Doğulu’nun imzasını taşıyan Rüzgar Gibi Geçti, İncilerin Dökülür, O İş Bende, Dediydin, Can Kenarı ve Şımart Beni parçaları bulunuyor.

Ayrıca albümde Tuğrul Eylül Cerrahoğlu, Ceylan Ertem, Kenan Doğulu ve Sadettin Dayıoğlu’nun sözlerini birlikte yazdığı ve müziğini Evrencan Gündüz’ün bestelediği Senlensem Ya adlı parça da var.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Özge Çelikırmak kimdir?

Özge Çelikırmak

Şarkıcılar
Adele kimdir?

Adele

Şarkıcılar
Noah Cyrus kimdir?

Noah Cyrus

Şarkıcılar
Esra Lora kimdir?

Esra Lora

Şarkıcılar
Martina Stoessel kimdir?

Martina Stoessel

Şarkıcılar
Fikri Karayel kimdir?

Fikri Karayel

Şarkıcılar
Ozan Koçer kimdir?

Ozan Koçer

Şarkıcılar
Hande Ünsal kimdir?

Hande Ünsal

Şarkıcılar
Onur Çetin kimdir?

Onur Çetin

Şarkıcılar
Cenk Çöteli kimdir?

Cenk Çöteli

Şarkıcılar
Berna Karagözoğlu kimdir?

Berna Karagözoğlu

Şarkıcılar
Latif Doğan kimdir?

Latif Doğan

Şarkıcılar
Duygu Soylu
Duygu
Doğum Tarihi (34 yaşında)
İstanbul
Burç Oğlak
Memleket İstanbul
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #5640 (12934 kişiden)