Ekin Beril

1993 Çanakkale doğumlu Ekin Beril'in anne ve babası mühendistir. Eğitimine Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde devam eden Ekin Beril,küçüklüğünde ilgisi olduğunu ve ortaokul çağına geldiğinde ise elektro gitar aldığını arkadaşları ile ortaokul, lise yıllarında okuldan kalan vakitlerinde stüdyo kiralar ve sevdikleri şarkıları çaldıklarını söylemektedir.

Ekin Beril 2015 yılında ise profesyonel olarak Bengü’nün vokalistliğine adım atmış ve müziği hayatının bir parçası olarak görmeye başlamıştır.

Müzik severler tarafından ilk olarak İnstagram ve diğer sosyal medya hesaplarında sadece dudaklarının göründüğü ve şarkılar söylediği videolar ile tanınmıştır.

Özellikle Ben Nasıl Büyük Adam Olucam, Shape Of You, Düşünme Hiç, Bırak Kadının Olayım, Budapest, Overload, Gelsin, Elephant Gun, Dantel gibi şarkılara yapmış olduğu cover’lar ile büyük beğeni toplamıştır.

Ekin Beril, karantina günlerinde müzikseverleri yalnız bırakmayarak Demirören Medya’nın “evde kal” çağrısı yaptığı ‘#EvdeKal #MüzikleKal’ projesine destek vermiştir. Ekin Beril evinden yaptığı konserle sevenlerine moral vermiştir. Karantina günleri diye moral bozmuyoruz demiş ve Her Şey Yolunda isimle moral şarkısını da takipçileriyle paylaşmıştır.

Ekin Beril’in youtube hesabının ismi Ekin Beril şeklindedir. Kanalının 288 bin takipçisi vardır. Yeni klipleri de Youtube kanalında yayınlanmaktadır. İnstagram hesabının ismi ekinberil şeklindedir. Hesabının 405 bin takipçisi vardır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Ayçin Asan kimdir?

Ayçin Asan

Şarkıcılar
Bilal Sonses kimdir?

Bilal Sonses

Şarkıcılar
Sinan Zorbey kimdir?

Sinan Zorbey

Şarkıcılar
Reyhan Karaca kimdir?

Reyhan Karaca

Şarkıcılar
Tallia Storm kimdir?

Tallia Storm

Şarkıcılar
BaTu kardeşler kimdir?

BaTu kardeşler

Şarkıcılar
Koray Candemir kimdir?

Koray Candemir

Şarkıcılar
Gizem Coşkun kimdir?

Gizem Coşkun

Şarkıcılar
Mercan kimdir?

Mercan

Şarkıcılar
Pınar Dağdelen kimdir?

Pınar Dağdelen

Şarkıcılar
Ankaralı İbocan kimdir?

Ankaralı İbocan

Şarkıcılar
Ender Gündüzlü kimdir?

Ender Gündüzlü

Şarkıcılar
Ekin Beril
Ekin
Doğum Tarihi (31 yaşında)
Çanakkale
Burç Oğlak
Meslek Müzisyen, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
İkamet Çanakkale
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #8699 (12942 kişiden)