Elizabeth Lail

1992 yılında Amerika'nın Teksas doğumlu oyuncu Elizabeth Lail'ı  Kuzey Carolina Asheboro’da büyüdü. Ölü psikolojik içinde Summer ve Guinevere Beck olarak doğa üstü korku televizyon dizisinde Amy Hughes olarak oynadığı rollerle bilinir.

 Elizabeth Lail, 2010 yılında Asheboro Lisesi’nden mezun oldu. Lisenin ardından Kuzey Carolina Sanat Okulu’ndan mezun olan Lail, mezuniyetinin ardından öğrenci film yapımlarında çalıştı. Once upon a time dizisinin seçmelerine katılmak için New York’a taşınan genç yıldız, dizinin 4.sezonunda Anna karakteri ile ilk kez boy gösterdi. Yıldızını bu dizide parlatan Elizabeth Lail, ardından Dead of Summer dizisinde Amy Hughes karakteri ile oyunculuğunu sürdürdü. Son olarak Lifetime’da başlayan ardından Netflix’e transfer olan You dizisinde Guinevere Beck karakterine hayat verdi. You dizisinin Netflix’e transferinin ardından ismini daha geniş kitlelere duyurma şansı elde etti.

You dizisinde Penn Badgley ile başrolü üstlenen güzel yıldız, dizide gösterdiği performans ile eleştirmenlerden tam not aldı. Daha önce oynadığı diziler ile ülkemizde de hayran kitlesi edinen Amerikalı genç yıldız, You dizisi ile birlikte tanınırlığını arttırdı. Model Airplane ve Without adlı filmlerde oynayan Lail, duru güzelliği ve mimikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Barış Aksavaş kimdir?

Barış Aksavaş

Oyuncular
Kenan Bal kimdir?

Kenan Bal

Oyuncular
Birol Engeler kimdir?

Birol Engeler

Oyuncular
Aslıhan Erer kimdir?

Aslıhan Erer

Oyuncular
Emre Erçil kimdir?

Emre Erçil

Oyuncular
Ercan Gezmiş kimdir?

Ercan Gezmiş

Oyuncular
Barış Gönenen kimdir?

Barış Gönenen

Oyuncular
Nesih Turunç kimdir?

Nesih Turunç

Oyuncular
Can Öztopçu kimdir?

Can Öztopçu

Oyuncular
Eylül Azra kimdir?

Eylül Azra

Oyuncular
Evliya Aykan kimdir?

Evliya Aykan

Oyuncular
Elizabeth Lail
Elizabeth
Gerçek Ad Elizabeth Dean Lail
Doğum Tarihi (32 yaşında)
ABD, Teksas
Burç Koç
Meslek Model, Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.73 cm
Kilo 60 kg
Göz rengi Yeşil
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #3343 (12942 kişiden)