Emirhan Özhan

1995 doğumlu genç youtuber Emirhan Özhan,YouTube kanalında sosyal deneyler, şaka videolar ve yardım videoları gibi içerikler çekmektedir. Radyo Televizyon Bölümü üzerine eğitim hayatını tamamlamış, bölümle alakalı bir iş yaptığını dile getirmiştir.Müzik dinlemek, futbol oynamak, film izlemek ve gezmekten büyük keyif almaktadır.

Youtube kariyerine şans eseri başladığını belirten Özhan, arkadaşı ile tamamen eğlence amaçlı deneme videosu çekmiş, kısa süre içinde de Youtube dünyasına giriş yapmıştır.

The Post kanalı ile yaptığı sosyal deneyler, yaptığı birbirinden ilginç şakalar ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Özellikle insanları bilinçlendirmek ve son dönemlerde sosyal sorumluluk anlamında başarılı videoları ile gönülleri fethetmiştir. Amacının empati kurma yeteneğini geliştirmek ve şakaları ile insanları mutlu etmek olduğunu dile getirmiştir. En son iyilik akımı projesi kapsamında öğrencilere MacBook hediye etti. Simit, çiçek, yara bandı, şemsiye vb. seyyar satıcıların sattıkları tüm ürünleri satın aldı. İş adamı İbrahim Yılmaz ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin bakkal borçlarını, kiralarını vb. ödedi. 

Günümüzde artık neredeyse tamamen tanınan bir sima olmuş olsa da, insanların kendisini tamamen tanıyana kadar şaka ve deney yapmaya devam edeceğini aktarmıştır. Zaman zaman yaptığı şakaların yayınlanması noktasında izin alamadığı durumlarda olmuştur.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Koray Cengiz kimdir?

Koray Cengiz

Youtuberlar
Shelby Kilisesi kimdir?

Shelby Kilisesi

Youtuberlar
Gözde Demiral kimdir?

Gözde Demiral

Youtuberlar
Damla Altun kimdir?

Damla Altun

Youtuberlar
Ezgi Fındık kimdir?

Ezgi Fındık

Youtuberlar
Enyadres kimdir?

Enyadres

Youtuberlar
Berk Coşkun kimdir?

Berk Coşkun

Youtuberlar
Halil Kaptan kimdir?

Halil Kaptan

Youtuberlar
Eylem Şahin kimdir?

Eylem Şahin

Youtuberlar
Can Yavuz kimdir?

Can Yavuz

Youtuberlar
Emre Uzunboy kimdir?

Emre Uzunboy

Youtuberlar
Selma Çicekdal kimdir?

Selma Çicekdal

Youtuberlar
Emirhan Özhan
Emirhan
Doğum Tarihi (29 yaşında)
Burç Oğlak
Meslek Youtuber
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Göz rengi Kahverengi
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #10472 (12936 kişiden)