Emrah Doğan

1983 İstanbul doğumlu Emrah Doğan,Beşiktaş ve Dikilitaş Spor kulüplerinde lisanslı olarak 17 yaşına kadar da futbol oynadı. Üniversite eğitimini Sabancı Anadolu Lisesinden sonra Bursa İktisadi Bilimler Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.Yüksek Lisansını Bilgi Üniversitesinde tamamladı.

Üniversite sonrası Londra’ya giden Emrah Doğan,eğitimleri devam ederken Londra’da tiyatro sahnesinde yer aldı. Londra Ealing Hall’de temel oyunculuk eğitimi aldı ve çeşitli workshoplara katıldı.İki sene sonra İstanbul’a dönüp Tiyatro Ti’de Hakan Pişkin ile 2 sene çalıştı. Eric Morris’in asistanı Vincent Bova ve Meltem Cumbul ile Eric Morris methodu üzerine kendini geliştirdi.

Yer Eksi İki filminde Üst teğmen'e hayat verdi.Kurtlar Vadisi Pusu, Sana bir Sır vereceğim dizilerinde uzun soluklu rollerde yer aldı. Ardından TRT 1 de yayınlanan Yedi güzel Adam dizisinde ve Cesur Yürek dizisinin ana casttında yer aldı.Ayrıca Çekmeceler, Omar ve Biz gibi birçok ödül almış festival filmlerinde rol aldı.En son Adanış: Kutsal Kavga filminde rol aldı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Emrah Doğan
Emrah
Gerçek Ad Ali Emrah Doğan
Doğum Tarihi (42 yaşında)
İstanbul, Beşiktaş
Burç Oğlak
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #12890 (12934 kişiden)