Emre Kara

1991 Ordu doğumlu Emre Kara, Kadir Has Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Berlin HTW Uluslararası İşletme eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisans eğitimini tamamladı. Mühendis olarak kurumsal kariyerine 2014 yılında Telekomünikasyon sektöründe başladı. Hala devam etmektedir.

Üniversite yıllarında DMC (Doğan Music Company) sanatçılarına albüm kapakları çekerek profesyonel fotoğrafçılığa başladı. Aynı yıllarda araba dergileri ve kadın dergilerinde kapak çekimi ve röportajlar yaparak gazeteciliğe adım attı.

2019 yılından bugüne Milliyet’te Yaşam kategorisi köşe yazarlığı,Instagram hesabında her akşam birbirinden ünlü isimlerle canlı yayınlarda çarpıcı röportajlar gerçekleştiriyor. Özellikle Master Chef yarışmasında gönülleri fetheden Mehmet Şef ile yaptığı video röportaj ile ön plana çıkan Emre Kara röportaj serisine devam ediyor.

Funda Arar, Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, İzzet Çapa, Wilma Elles, Betül Demir gibi isimlerle manşetlik röportajlar yaptı.2017 yılında İrem Derici ile yaptığı “Estetikten sonra kadınlık oranım %99.9” başlıklı röportajı günlerce magazin basınının gündeminden inmedi.

Emre Kara karantina günlerinde Instagram'da yaptığı canlı yayınlarla Gülben Ergen, Kadir Doğulu, Arda Türkmen, Metin Arolat, Yekta Kopan, Reha Özcan, Wilma Elles, Murat Övüç, Kaan Sekban, Kemal Doğulu, Serdar Ortaç, Betül Demir, Özgün, Deeperise, Ümit Erdim, Merve Oflaz, Celil Nalçakan, İvana Sert, Aşkım Kapışmak, Beren Gökyıldız, Mennan Şahin, Var Böyle Tipler, Şokopop gibi ünlü ve fenomen isimlerle gerçekleştirdiği canlı yayınlarla ses getirdi. 

Emre Kara, koronayı yenen Burak Akkul & Seda Akkul çiftiyle hastalık süreci ve nasıl yendiklerine dair canlı yayında sohbet etti.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Sina Koloğlu kimdir?

Sina Koloğlu

Gazeteciler
Rahmi Turan kimdir?

Rahmi Turan

Gazeteciler
Ahmet Yeşiltepe kimdir?

Ahmet Yeşiltepe

Gazeteciler
Lütfiye Pekcan kimdir?

Lütfiye Pekcan

Gazeteciler
Zeynep Tunuslu kimdir?

Zeynep Tunuslu

Gazeteciler
Süleyman Özışık kimdir?

Süleyman Özışık

Gazeteciler
Sabanur Kıraç kimdir?

Sabanur Kıraç

Gazeteciler
Fatih Altaylı kimdir?

Fatih Altaylı

Gazeteciler
Güneri Cıvaoğlu kimdir?

Güneri Cıvaoğlu

Gazeteciler
Funda Karayel kimdir?

Funda Karayel

Gazeteciler
Gürkan Hacır kimdir?

Gürkan Hacır

Gazeteciler
Cengiz Çandar kimdir?

Cengiz Çandar

Gazeteciler
Emre Kara
Emre
Doğum Tarihi (32 yaşında)
Ordu
Burç İkizler
Meslek Fotoğrafçı, Gazeteci, Mühendis
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Üni. İstanbul Teknik Üniversitesi
Popülarite #10035 (12936 kişiden)