Ertan Ekmekçi

1974 yılında Çorum'da dünyaya gelen Ertan Ekmekçi Mavi Balon Gösteri Hizmetleri Kurucusudur. Yaratıcı Drama ile Kurumsal Eğitimler vermektedir. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamlamıştır.

Üniversite döneminde tiyatroya başlayan Ertan Ekmekçi,1996 ve 1997 yılları arasında, özel bir firmada iletişim danışmanlığı ve Dünya Gazetesi’nde ekonomi muhabirliği yapmıştır.1997 senesinde,Bursa’nın ilk özel tiyatrosu Mavi Balon Gösteri Hizmetleri’ni kurmuştur. O zaman zarfında, 30 oyunun sahnelenmesinde hem oyuncu, hem de yönetmen olarak görev yapmıştır.

Ertan Ekmekçi,ayrıca radyolar için reklam metin yazarlığı, özel günler için de sunuculuk, yetişkinler içinde animasyonlar hazırlamıştır. Firmalar için ise özel out-door strateji oyunları hazırlamıştır. Geçmiş dönemde, As TV için hazırlanan En İyi Fiyat isimli bir yarışma programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

2005 ve 2006, 2010 ve 2011 ve 2011 ve 2012 yıllarında Nilüfer Belediyesi Kent Konseyi Tiyatro Topluluğunun yönetmenliğini üstlenmiştir. Günümüzde ise Mavi Balon Gösteri Hizmetleri’nin Genel Sanat Yönetmenliği. Bosch A.Ş Tiyatro Grubu eğitmenliği ve yönetmenliğini üstlenmektedir. Ayrıca diğer bir yandan, Mavi Balon Atölye’de tiyatro ve diksiyon eğitimleri vermektedir.

Günümüze kadar yazmış olduğu 4 tanesi çocuk oyunu olmak üzere, toplam 12 tiyatro oyunu ve çektiği 5 kısa filmi bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra, forum tiyatro yöntemi ile iş güvenliği, kalite, planlama ve enerji verimliliği eğitimleri de vermeye devam ediyor.

 Daha önce gibi adlı dizide rol alan oyuncu Ertan Ekmekçi günümüzde Kuş Uçuşu adlı dizide Nunu karakterine can veriyor.

Ertan Ekmekçi,evli ve iki oğlu vardır.

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (Kuruluş Osman )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Erhan Can Kartal kimdir?

Erhan Can Kartal

Oyuncular
Zeynep Diker kimdir?

Zeynep Diker

Oyuncular
Çağdaş Tekin kimdir?

Çağdaş Tekin

Oyuncular
Şebnem Nuray kimdir?

Şebnem Nuray

Oyuncular
Ertan Ekmekçi
Ertan
Doğum Tarihi (50 yaşında)
Çorum
Burç Oğlak
Memleket Çorum
Meslek Oyuncu, Sunucu, Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Evli
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Uludağ Üniversitesi
Popülarite #12343 (12940 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Kuruluş Osman Nunu