Ester Exposito

İspanyol oyuncu Ester Exposito,2000 yılında Madrid'de dünyaya gelmiştir. 2018 yılında Netflix Élite adlı dizisinde canlandırdığı Carla rolüyle tanınmıştır. 2016 yapımı Estoy vivo Ruth rolüyle ve 2016-18 yılları arasında yer aldığı Vis a vis ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 

Oyuncu, 2013 ve 2015 yılllarında iki defa Madrid Tiyatro Ödülleri'ne "En İyi Kadın Oyuncu "kategorisinde sahip olmuştur. 2020'de Veneno adlı Mini dizide Machus Osinaga karakterine hayat vermeye başlamıştır. Ayrıca 3 bölüm çekilmesi planlanan Alguien tiene que morir adlı mini dizide de yer alacaktır. 2016 yılında başladığı kariyerine ilk olarak May God Save Us filmiyle adım atmıştır. Burada bir genç kızı canlandıran Ester Exposito aynı yıl Centro Medico 1 bölüm dizisinde Rosa Martin karakterini canlandırmıştır.

Aynı yıl yine Locked Up dizisinde Hija karakteriyel 2 bölüm yer almıştır. 2017'de biraz daha yıldızı parlamış ve Estoy Vivo dizisinde Ruth karakteriyle 8 bölüm oynamıştır. 2018'de When Angels Sleep filminde Silvia ve Your Son filminde Andre karakteriyle sinemada önemli rolleri üstlenmiştir. Daha sonra ise herkesin bildiği ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran Elite dizisinde yer alarak resmen ismini dünyaya duyurmuştur.

2020'de Veneno adlı mini seride La noche que cruzamos el Mississippi adlı bölümde Machús Osinaga rolünü üstlenmiştir. Ayrıca 4 Aralık 2020'de İspanya'da çıkması planlanan Dani de la Orden'in yönetmenliğini yaptığı Papá o mamá (Baba ya da Anne) filminde başrol oynayacaktır.

Güzel oyuncunun Instagram hesabında 25milyon takipçisi bulunuyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Sariye Yılmaz kimdir?

Sariye Yılmaz

Oyuncular
Ali Berge kimdir?

Ali Berge

Oyuncular
Aycan Koptur kimdir?

Aycan Koptur

Oyuncular
Serdar Çakmak kimdir?

Serdar Çakmak

Oyuncular
Berk Güler kimdir?

Berk Güler

Oyuncular
Dilara Çakır kimdir?

Dilara Çakır

Oyuncular
Aybars Irmak kimdir?

Aybars Irmak

Oyuncular
Rayxon Ulasenova kimdir?

Rayxon Ulasenova

Oyuncular
Catherine Walker kimdir?

Catherine Walker

Oyuncular
Ester Exposito
Ester
Doğum Tarihi (23 yaşında)
İspanya, Madrid
Burç Kova
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İkamet Los Angeles
Boy 1.66 cm
Kilo 54 kg
Göz rengi Ela
Popülarite #2025 (12948 kişiden)