Faruk Fatih Özer

Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer kimdir sorusu da gündem oldu.

Geçen süre zarfında adını Thodex olarak değiştiren borsada son bir haftada para yatırma, çekme sorunları baş göstermişti. Şimdi de Thodex tamamen açılmıyor. Tüm bunlar Thodex kapandı mı, Thodex battı mı sorularını gündeme getirdi. 

Son günlerde Thodex borsasında garip olaylar olmaya başladı. Birçok kullanıcı, yerli borsanın kendilerini mağdur ettiğini belirterek sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışıyor.

Kripto para yatırımcılarının Twitter gibi sosyal medya platformlarında dile getirdikleri bir diğer konu ise DOGE fiyatında yaşanan farklılık oldu. Diğer yerli borsalarda 4 TL seviyesine yaklaşan DOGE fiyatının günlerdir Thodex üzerinde 2 TL seviyesinin altından alınıp satıldığı ortaya çıktı. Bu da kullanıcıların tepkisine yol açtı. İddialara göre DOGE çekmek isteyen kullanıcıların bu talepleri de karşılanmadı ve mağduriyet arttı.

Şimdi ise Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer’in Twitter ve Instagram hesaplarını kapattığı ortaya çıktı. Kayra isimli kullanıcının paylaştığı bilgilere bakıldığında, 22 saat öncesinde Özer’in profilinin mevcut olduğu görülüyor. Ancak şu an itibariyle Thodex borsasının CEO’su Özer’in profiline ulaşılamıyor.

Twitter üzerinden bazı kullanıcılar şirketin yöneticisi olarak Faruk Fatih Özer’e “nitelikli dolandırıcılık” yaptığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Suç duyurusunda şirketin yöneticisi Faruk Fatih Özer’in açıklama yapmadığını, polis nezaretinde şirketin adresine gidildiği ve adreste kimsenin olmadığı öne sürüldü.

Faruk Fatih Özer hakkında internette verdiği röportajlar haricinde bilgi bulunmuyor.27-28 yaşlarında olduğu tahmin edilen Faruk Fatih Özer Özer, ticarete erken yaşta adım atmıştır. Eğitimi devam ederken aile şirketinde görevler almıştır. 2008 yılında Koineks şirketi ile kripto para borsasında giriş yaptı.2017 yılında Koineks’i kurdu. 2020 yılına gelindiğinde Koineks, Thodex markasıyla globale açıldığını duyurdu. 

Thodex şirketi başta Türkiye olmak üzere Myammar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet gösteriyordu.

Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Özer, son olarak 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu. 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Murat Vardal kimdir?

Murat Vardal

Tanınmış Kişiler
Nedim Şahin kimdir?

Nedim Şahin

Tanınmış Kişiler
Mustafa Tekin kimdir?

Mustafa Tekin

Tanınmış Kişiler
Cem Karcı kimdir?

Cem Karcı

Tanınmış Kişiler
Zehra Çilingiroğlu kimdir?

Zehra Çilingiroğlu

Tanınmış Kişiler
Sevil Sabancı kimdir?

Sevil Sabancı

Tanınmış Kişiler
Ozan Baran kimdir?

Ozan Baran

Tanınmış Kişiler
Ülkü İnce kimdir?

Ülkü İnce

Tanınmış Kişiler
Berk Suyabatmaz kimdir?

Berk Suyabatmaz

Tanınmış Kişiler
Ayhan Bozkurt kimdir?

Ayhan Bozkurt

Tanınmış Kişiler
Cocobolinho kimdir?

Cocobolinho

Tanınmış Kişiler
Büşracan Gültekin kimdir?

Büşracan Gültekin

Tanınmış Kişiler
Faruk Fatih Özer
Faruk
Meslek Girişimci
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Popülarite #8919 (12936 kişiden)