Faruk ve Mehmet Gezen

Faruk Gezen ve kardeşi Mehmet Gezen de deniz ürünleri şefidir. Faruk Gezen 4 Ekim 1985 doğumlu Mehmet Gezen ise 1986 yılında Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde doğdu. Şefler aslen Bitlislidir. Şef Mehmet Gezen evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Ankara'da deniz ürünleri üzerine kurdukları restaurantta yaptıkları yenilikçi balık yemekleri ve ilginç sunumlarıyla dikkatleri çekmeyi başaran Gezen kardeşler, her geçen gün sektörde daha da büyüdüklerini ifade ediyor.

Sosyal medyada olduğu gibi bir çok televizyon kanalında da yaptıkları yemek programlarıyla dikkat çekmekte olan Gezen kardeşler, çeşit çeşit balık yemekleri ve ilginç sunum tarzlarıyla çok beğeniliyor. Kardeşler, yapmış oldukları birbirinden farklı ve leziz balık yemekleriyle Türkiye'de ün saldı.

Sosyal medya fenomeni de olan Mehmet ve Faruk Gezen kardeşler, balık yemeklerini tatmak için bir çok siyasetçi, iş adamı ve ünlü sanatçıları ağırladıklarını belirterek, "Sabır ve azim ile çalışan bir insanın elde edemeyeceği başarı yoktur.Meslek hayatımıza memleketimiz Ahlat'tan başlayarak Ankara'da deniz ürünleri ile mesleğimizin geleceğine ışık tuttuk. Dünyaya açılıp deniz ürünlerinde tek marka olana kadar çalışmaya devam edeceğiz.

Gezen kardeşler, Ankara’da faaliyet gösteren Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) tarafından 2019 yılında yılın şefleri seçildi.

Faruk Gezen, ayrıca deniz ürünlerini nasıl keseceğiniz, temizleyeceğiniz ve pişireceğinizin videolarını gösteren kendinden başlıklı bir YouTube kanalı yönetiyor. 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Hakan Atilla kimdir?

Hakan Atilla

Tanınmış Kişiler
Nevbahar Koç kimdir?

Nevbahar Koç

Tanınmış Kişiler
Addison Rae kimdir?

Addison Rae

Tanınmış Kişiler
Hacı Sabancı kimdir?

Hacı Sabancı

Tanınmış Kişiler
Filiz Aker kimdir?

Filiz Aker

Tanınmış Kişiler
Aslıhan Doğan kimdir?

Aslıhan Doğan

Tanınmış Kişiler
Betül Mardin kimdir?

Betül Mardin

Tanınmış Kişiler
Ceylan Çapa kimdir?

Ceylan Çapa

Tanınmış Kişiler
Barbaros Şansal kimdir?

Barbaros Şansal

Tanınmış Kişiler
Neslihan Kurt kimdir?

Neslihan Kurt

Tanınmış Kişiler
Hayrunnisa Gül kimdir?

Hayrunnisa Gül

Tanınmış Kişiler
Ceren Yaldız kimdir?

Ceren Yaldız

Tanınmış Kişiler
Faruk ve Mehmet Gezen
Faruk
Memleket Bitlis, Ahlat
Meslek Aşçı, Fenomen, Şef
Cinsiyet Erkek
Popülarite #2420 (12936 kişiden)