Ferhat Albayrak

1977 İstanbul doğumlu Ferhat Albayrak,Türkiye’nin ilk elektronik müzik şirketi olan Jeton Recerds’un kurucusu, iflah olmaz bir araba tutkunu, başarılı bir iş adamı, aynı zamanda prodüktör ve girişimci. Ferhat Albayrak Saint Michel mezunu. Annesi Robert, babası Galatasaray mezunu olan birikimli bir aileye sahiptir.

Ferrari tutkusu nedeniyle Ferrai distribütörü olarak Zeytinoğlu ile çalıştı. Ardından Fer Mas şirketine geçti ve burada genel müdürlüğe kadar yükseldi. Ancak bir süre sonra bu görevinden istifa ederek İkinci El Araçta kurumsal olarak hizmet veren S&S şirketinde genel müdür oldu.Bu şirkette genel müdür olmasında bir çok lüks araba ve çok fazla çalışan olması etkili oldu.

Ferhat Albayrak aynı zamanda ünlü bir DJ. İş çıkışında bu tutkusunu yerine getirmeye çalışıyor. Amacının dünyanın en iyi DJ’si olmak istediğini belirten Ferhat Albayrak dünyaca ünlü DJ Carl Cos ile tanışmasından sonra bu hayalini gerçekleştirmede kararlı olduğunu söylüyor. Carl Coks’un kendine ait bir parçayı albümüne koyduğunu ve dünyanın her yerinde bu parçayı çaldığını belirtiyor.

Arkadaşlarını gömlek markasına göre seçen Ferhat albayrak Rolex saat takanları arakdaşı olarak görürken Ralph Lauren marka giymeyen ile sohbet bile etmezmiş. Şuanda SS Motors’un sahibidir.

Ferhat Albayrak,günümüzde Acun Medya tarafından kurulan Dijital Paltform Exxen yayın hayatına başlayacak olan Garaj programını Doğan Kabak ile birlikte sunacak.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Murat Yeni kimdir?

Murat Yeni

Sunucular
Seyhan Şaşko kimdir?

Seyhan Şaşko

Sunucular
Suat Atesdagli kimdir?

Suat Atesdagli

Sunucular
Alper Altun kimdir?

Alper Altun

Sunucular
Büşra Cebe kimdir?

Büşra Cebe

Sunucular
Ece Üner kimdir?

Ece Üner

Sunucular
Kenan Işık kimdir?

Kenan Işık

Sunucular
Melisa Çizmeci kimdir?

Melisa Çizmeci

Sunucular
Fatmagül Fakı kimdir?

Fatmagül Fakı

Sunucular
Ahmed Arpat kimdir?

Ahmed Arpat

Sunucular
Türker Akıncı kimdir?

Türker Akıncı

Sunucular
Ferhat Albayrak
Ferhat
Doğum Tarihi (47 yaşında)
İstanbul
Meslek Girişimci, İş Adamı, Prodüktör, Sunucu
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Evli
Popülarite #1810 (12949 kişiden)