Ferman Eren Nerkis

1989 Elazığ doğumlu Ferman Eren Nerkis, ilk ve ortaokul eğitimini doğup büyüdüğü Elazığ’da tamamlamış, ardından Gaziantep’de Lise eğitimini bitirmiştir Daha sonra eğitim hayatına Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde devam etmiştir.

Çok küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olan Ferman Nerkis, küçük yaşlarda müziğe gönlünü kaptırmış ve kendi kendine bağlama çalmayı öğrenmiştir. İlerleyen dönemlerde ise arabesk rap ile tanışmıştır. İlk dönemlerde hiç rap dinlemediğini, sonra Son Nefes sayesinde arabesk rap’i duymuş, beğenmiş ve arkadaşları ile birlikte evde kayıt almaya başlamıştır. O günden bu yana arabesk rap ile iç içe müzik kariyerini sürdürmektedir.

Bazı şarkıları, elde ne var, yabancılaştık, kefenledim aşkı, aşk bana haram, kolaysa gül karam, ölürüm kalırım, el olduk, galiba seni unuttum, aşk hayırlıdır, istediğin gibi, yemin ettim, bi gün, yasak aşkım.

Günümüzde Ferman Eren Nerkis, İddiaya göre babasıyla galeriden ikinci el tır aldı. Nakliye işine giren baba oğulun satın aldığı TIR, bir süre sonra arıza yaptı. TIR’ı galeriye götüren genç şarkıcı, aracı tamir ettirdikten sonra anlaştıkları ücretin dışında ekstra bir para talebiyle karşı karşıya kaldı. İddiaya göre masrafa itiraz eden baba-oğul parayı ödemek için açık senet imzaladı.

Senetle birlikte, iddiaya göre araç tamircisini şarkıcıya uyuşturucu madde taşımayı teklif etti. Babası teklif reddettiğinde ise ölümle tehdit edildi. Daha sonra Ferman Eren Nerkis 100 kg’lık uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı.Ardından Eren Nerkis ve babası Süleymen Nerkis hakkında, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma’ suçundan 30’ar yıla kadar hapis istem ile dava açılmıştır.

 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Erhan Güleryüz kimdir?

Erhan Güleryüz

Şarkıcılar
Zen-G kimdir?

Zen-G

Şarkıcılar
Yankı Alper kimdir?

Yankı Alper

Şarkıcılar
Çağlayan Topaloğlu kimdir?

Çağlayan Topaloğlu

Şarkıcılar
Yasmin Levy kimdir?

Yasmin Levy

Şarkıcılar
Emre Çağlar kimdir?

Emre Çağlar

Şarkıcılar
Meryem Sevilen kimdir?

Meryem Sevilen

Şarkıcılar
Sakiler kimdir?

Sakiler

Şarkıcılar
İlyas Yalçıntaş kimdir?

İlyas Yalçıntaş

Şarkıcılar
Sibel Bilgiç kimdir?

Sibel Bilgiç

Şarkıcılar
Ufuk Beydemir kimdir?

Ufuk Beydemir

Şarkıcılar
Şenay Lambaoğlu kimdir?

Şenay Lambaoğlu

Şarkıcılar
Ferman Eren Nerkis
Ferman
Doğum Tarihi (35 yaşında)
Elazığ
Burç Balık
Memleket Elazığ
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Erciyes Üniversitesi
Popülarite #6942 (12934 kişiden)