Gözde Ançel

Yaptığı bestelerle müzik severlerin gönlünde taht kuran Gözde Ançel son yıllarda özellikle Buray’ın seslendirdiği şarkılar ile adından söz ettirmiştir.

2004 yılında evlenen başarılı bestecinin bu evliliğinden bir kızı bir de oğlu vardır. Eşinin ismi ise Emin Boynukısa’dır. Bir dönem yaşantısını eşi ile birlikte Avustralya Sidney’de sürdürmüştür. 

Gözde Ançel,Avustralya Sidney’de tanıştığı Buray'ın o dönemde stüdyo kurmak istediği, Ançel’in ise kendisine şarkılarım var dediğini ve bestelerini yollamak istediğini belirtmiştir. Ancak sözleri okuduktan sonra sihri hissettiğini ve üç beste yaptıklarını dile getirmiştir. Unutmuş Çoktan, Git, Dönme Geriye ve Eller Alsın ilk ürünleri olmuştur.

Yüreksiz Tilki. İstersen, Deli Kız, Kış Bahçeleri, Taç Mahal, Sahiden ve Gitmem Gerek bu eserlerden sadece bir kaçıdır. Unutmuş Çoktan isimli eserini ise Ferhat Göçer seslendirmiştir. Daha sonra Ançel, Ferhat Göçer’in menajeri Candaş Örnek’e ulaşmış daha sonra Candaş Örnek’in menajerliğini yaptığı Buray ile çalışmaya devam etmiştir.

Bestelerini seslendiren bazı sanatçılar ise, Selim Gülgören, Ömür Gedik, Ferhat Göçer, Buray, Babutsa, Ozan Doğulu, Ziynet Sali, Ayşe Çınar, Mustafa Ceceli, Özgün, Eli Türkoğlu ve Koray Avcı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Erdem Kınay kimdir?

Erdem Kınay

Şarkıcılar
Ed Sheeran kimdir?

Ed Sheeran

Şarkıcılar
Rojda kimdir?

Rojda

Şarkıcılar
Gökhan Tepe kimdir?

Gökhan Tepe

Şarkıcılar
Pelin Elitez kimdir?

Pelin Elitez

Şarkıcılar
Nicole Scherzinger kimdir?

Nicole Scherzinger

Şarkıcılar
Shawn Mendes kimdir?

Shawn Mendes

Şarkıcılar
Bilal Göregen kimdir?

Bilal Göregen

Şarkıcılar
Kerem Yeğinboy kimdir?

Kerem Yeğinboy

Şarkıcılar
Ömer Topçu kimdir?

Ömer Topçu

Şarkıcılar
Ömer Danış kimdir?

Ömer Danış

Şarkıcılar
Banu Zorlu kimdir?

Banu Zorlu

Şarkıcılar
Gözde Ançel
Gözde
Memleket AlmanyaHannover
Meslek Besteci, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Emin Boynukısa ile)
Popülarite #7300 (12942 kişiden)