Gülşah Tanrıöver

 1977 Aksaray doğumlu Gülşah Tanrıöver, İlk ve orta dereceli okulları Aksaray da tamamladı.1999 yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden mezun olmuştur. Ardından Güzel Sanatlar ve Spor Liselerinde Bireysel Ses Eğitimi Ders Kitabının, Öğrenci ve Öğretmen açısından işlevselliğinin incelenmesi ile Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Daha sonra Doktorasını Necmettin Erbakan Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müzik Eğitimi bölümünde yapmıştır. Günümüzde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

 Müzik bölümündeki eğitimi süresince  Devlet Sanatçısı Prof.Muzaffer Arkan ’dan koro eğitimi-yönetimi, armoni  ve piyano dersleri aldı. Müzik bölümünde şefliğini Prof. Muzaffer Arkan ’ın yapmış olduğu çok sesli acapella koroda alto korist olarak görev yaptı ve yurtiçi ve yurtdışı konserlerine katıldı.

Ankara Çoksesli Müzik Derneği’nin düzenlemiş olduğu 1.Uluslararası Çoksesli Korolar yarışmasında Dünya üçüncülüğü Türkiye ikinciliği; 2.Uluslararası Çoksesli Korolar yarışmasında şef Ahter Destan yönetiminde Dünya ikinciliği ve Türkiye birinciliği alan koroda korist olarak görev yaptı.  1999 yılında koro ile Almanya’nın çeşitli şehirlerinde festival ve konserlere katıldı.

  Prof. Muzaffer Arkan ’ın yönetiminde Kültür Bakanlığı destekli Yunanistan’ın Delphic-Drama-Helene ve İtea şehirlerinde festivallere katıldı.  2000-2017 yılları arası Kayseri F.M.G.Güzel Sanatlar Lisesi’ nde Koro Öğretmeni olarak çalıştı. Yine 2006 yılında Kayseri İli Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde çocuk korosunun kurucu-şefliği görevini üstlendi ve kurulan bu çocuk korosu ile çeşitli konserler verdi.

Gülşah Tanrıöver ayrıca sanatçı ve besteci kimliği ile müzik severler tarafından büyük beğeni ile takip edilmektedir. 2018 yılında Vurur Aşkı maxi single’ının 2. şarkısı Unutulur’a klip çekmiştir. Albüm 3 şarkı ve 1 versiyondan oluşan ilk profesyonel stüdyo çalışması VURUR AŞKI, Ulvar Tanrıöver prodüktörlüğünde hazırlanmıştır. Ahmet Ulvar Tanrıöver eşidir ve 23 yılın üzerinde öğretmen olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Gülşah Tanrıöver bir röportaj’da MS (Multipl Skleroz) hastası olduğunu bu hastalık ile 17 yaşında tanıştığını belirtmiştir. Kendisi ile aynı kaderi paylaşan hastalar, hayattan asla umudunu kesmesinler demiştir.

Gülşah Tanrıöver'in, Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan "Vurur Aşkı..

 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Rita Ora kimdir?

Rita Ora

Şarkıcılar
Derya Uluğ kimdir?

Derya Uluğ

Şarkıcılar
Era Istrefi kimdir?

Era Istrefi

Şarkıcılar
Afak Algan kimdir?

Afak Algan

Şarkıcılar
Aaliyah kimdir?

Aaliyah

Şarkıcılar
Nilüfer kimdir?

Nilüfer

Şarkıcılar
Grivina kimdir?

Grivina

Şarkıcılar
Badshah kimdir?

Badshah

Şarkıcılar
Derya Su kimdir?

Derya Su

Şarkıcılar
Ziynet Sali kimdir?

Ziynet Sali

Şarkıcılar
Alya kimdir?

Alya

Şarkıcılar
Sinan Akçıl kimdir?

Sinan Akçıl

Şarkıcılar
Gülşah Tanrıöver
Gülşah
Doğum Tarihi (46 yaşında)
Aksaray
Burç Yengeç
Meslek Akademisyen, Besteci, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Ahmet Ulvar Tanrıöver ile)
Eğitim Doktora Mezunu
Popülarite #8819 (12942 kişiden)