Gülşah Yaprakçı

1985 İstanbul doğumlu Gülşah Yaprakçı,1995 yılında okulun tiyatro oyununda sahneye çıktı.Eğitimi boyunca okul tiyatrolarında yer almaya başladı. Lise son sınıfta yönetmen Gani Rüzgar Şavata ile tanışan güzel oyuncu 2004 yılında Dumanlı Yol isimli dizi ile ilk kez kamera karşısına geçti. 

2005 yılında ailece İstanbul'a oyunculuk okumak için gelmiştir. Eğitimini Türker İnanoğlu sinema ve televizyon oyunculuk bölümünden alıp mezun olmuştur. 

2006-2007 yıllarında En İyi Arkadaşım Cino dizisininde Ceren karakterini canlandırdı. Bu dizi ile birlikte yapımcıların dikkatini çekti ve ardı ardına projelerde yer almaya başladı. 2007 yılında tanıştığı Abdullah Şahin'in tiyatrosuna katıldı. Namussuzumki Namussuzum isimli tiyatro oyununda Erol Günaydın, Hülya Şen, Sümer Tilmaç gibi birçok usta isimle aynı sahneyi paylaştı.

 Daha sonra Aydan Şener ve Soner Arıca ile Çılgın Yenge oyununda oynadım. Bu oyun tam 1,5 yıl kapalı gişe oynadı. Arka Sokaklar’da oynadım.2012 yılında Ürgüp’te çekilen Yer Gök Aşk dizisinde kötü kızı canlandırdı.Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide oynadı.TV’lerde canlı skeç programları yaptı.

 Tabii bunun yanı sıra şarkı sözleri,tiyatro oyunları ve hikayeler de yazan Gülşah Yaprakçı,en son Laz Kit ve Filme Gel adlı sinema filmlerinde rol aldı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Gülşah Yaprakçı
Gülşah
Doğum Tarihi (39 yaşında)
İstanbul
Burç Oğlak
Meslek Astrolog, Oyuncu
Cinsiyet Kadın
Popülarite #12725 (12934 kişiden)