Gülşah Yavuz

 Ailesinin tek çocuğu olan Gülşah Yavuz,1987 İzmit doğumludur. 2008’de Beykent Üniversitesi Radyo-Tv Programcılığından mezun oldu. 2009 yılında CKSM’de Oyunculuk ve yazarlık eğitimi aldı. 2010-2011 yılları arasında bu alandaki saygın eğitim merkezlerinden Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde Trt Spikeri ve Eurovision Sunucusu Bulent Özveren, Trt Spikeri Çiğdem Kiziroğlu, ve daha  bir çok değerli isimden diksiyon-sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı.Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. İngilizce, başlangıç seviyesinde Boşnakça ve İtalyanca bilmektedir.

Kanal D’de “Ebru şallı ile yaz keyfi”nde yapım asistanlığı görevini üstlendi. Daha sonra Kanal D Genc magazin”de yönetmen yardımcılığı, TRT Cocuk Öğretmenim canım benim”de yönetmen yardımcılığı ,yardımcı oyunculuk-oyuncu koçluğu,seslendirme, “Orada Kimse Var mi?” adli tiyatro oyununda oyunculuk Fashion One : Boat Show program sunuculuğu gibi çok çeşitli ve önemli çalışmalarda yer aldı. Uzun yıllar World Travel Channel’da canlı yayın sunuculuğunun yanı sıra aynı kanalda "SİNEMİX" adlı sinema programınında sunuculuğunu ve editörlüğünü yaptı. Halen sunuculuk ve oyunculuk yapmaktadır.

Çukur, Arka Sokaklar, Siyah Beyaz Aşk, Şevkat Yerimdar’da Füsun, Kiraz Mevsimi’nde Gaye, Zengin Kız Fakir Oğlan’da Zeynep, Kanatsız Kuşlar’da Selin, İkisini de Sevdim’de Senem, Çilek Kokusu’nda Mine, Aşk Yeniden’de Derya, Kiralık Aşk, Hayati ve Diğerleri, Adı Zehra, Kardeş Payı, Güllerin Savaşı, Paramparça, Kalbimdeki Deniz, Türk Malı, adlı projelerde yer almıştır.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Praneet Bhatt kimdir?

Praneet Bhatt

Oyuncular
Süreyya Güzel kimdir?

Süreyya Güzel

Oyuncular
Umut Karadağ kimdir?

Umut Karadağ

Oyuncular
Carolina Ardohain kimdir?

Carolina Ardohain

Oyuncular
Engin Hepileri kimdir?

Engin Hepileri

Oyuncular
Arbnora Ademaj kimdir?

Arbnora Ademaj

Oyuncular
Nezir Çınarlı kimdir?

Nezir Çınarlı

Oyuncular
Zehra Yılmaz kimdir?

Zehra Yılmaz

Oyuncular
Gözde Şencan kimdir?

Gözde Şencan

Oyuncular
Atakan Hoşgören kimdir?

Atakan Hoşgören

Oyuncular
Serhat Üstündağ kimdir?

Serhat Üstündağ

Oyuncular
Gülşah Yavuz
Gülşah
Doğum Tarihi (36 yaşında)
Kocaeli, İzmit
Burç Aslan
Meslek Oyuncu, Sunucu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Beykent Üniversitesi
Popülarite #10424 (12934 kişiden)