Hakan Bayrakçı

1960 Ä°stanbul doÄŸumlu Hakan Bayrakçı,Saint Benoit ve Saint Michel Fransız kolejlerinde orta ve Lise eÄŸitimini gördü.Ardından üniversite eÄŸitimini Ä°stanbul Ãœniversitesi Tarih bölümünde tamamladı.

1988 yılında kurduğu Sonar Araştırma Şirketi'nine başkanlığını yapmaya başlayan Hakan Bayrakçı,Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi liderlere profesyonel olarak danışmanlık yaptı.

Meslek hayatı süresince,140 Belediye Başkanı, 40 Bakan, 14 Parti Genel Başkanı ve 7 Başbakana'a da profesyonel olarak danışmanlık hizmeti verdi. Bayrakçı, çeşitli televizyon programlarında konuk yorumcu olarak canlı yayınlara katıldı. Bayrakçı ayrıca TRT1'de, 2003 ve 2006 yılları arasında tarih programı sundu.

Fransızca ve İngilizce bilen Bayrakçı, meslek hayatında çeşitli ülkelerin Büyük Elçiliklerine danışmanlıklarda da bulunmuştur.

 2003 senesinde baÅŸladığı TRT1 kanalında 3 sene süresince tarih programı sunmuÅŸtur.

Hakan Bayrakçı,2021 yılında Ece Bayrakçı ile dünya evine girdi.Bayrakçı’nın Mesut Bleda Bayrakçı isminde bir oÄŸlu ve Efe Bayrakçı isminde bir torunu vardır.

Oğlu Mesut Bleda Bayrakçı Kamuoyu Araştırmacısı’dır. Geçmiş yıllarda CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı olarak çalışmalar da bulunmuştur.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Hakan Bayrakçı
Hakan
Doğum Tarihi (63 yaşında)
Ä°stanbul
Burç Yengeç
Memleket Erzurum
Meslek Araştırmacı, Yazar
Cinsiyet Erkek
Ebeveynler Seniha Bayrakçı, Mesut Bayrakçı
Çocuklar Mesut Bleda Bayrakçı
İlişki Durumu Evli (Ece Bayrakçı ile)
Ä°kamet Ä°stanbul
EÄŸitim Lisans Mezunu
Ãœni. Ä°stanbul Ãœniversitesi
Popülarite #11122 (12947 kişiden)