Halil Kaptan

Halil Kaptan youtuber aynı zaman gezgin olarak tanınmaktadır.Halil Kaptan,şimdilerde dünya turuna çıkmaya hazırlanıyor. Henüz 15 yaşındayken tüm Türkiye’yi gezmeye karar vermiş, ailesi ilk başta sadece Türkiye ile sınırlı kalacağı için izin vermiştir. Ancak Türkiye sonrası 18 yaşında geldiğinde tüm dünyayı gezmeye karar vermiştir. Her ne kadar ilk zamanlar ailesi pek sıcak bakmasa da sonrasında en büyük destekçileri olmuştur.

Cebinde sadece 70 dolar parası olarak gezmeye başlamış ilk olarak Adana’dan Bodrum’a gitmiştir. Otostop çekerek başladığı yolculuğunda sattığı bileklikler ile para kazanmıştır. Daha sonra kısa süreli bulduğu işler ile para kazanarak yolculuğuna devam etmiştir.

18 yaşına geldiğinde pasaportu çıkar çıkmaz istikameti ilk olarak Gürcistan olmuştur. Türkiye’de ise ilk olarak Adana’dan Bodrum, Aydın, İzmir, Manisa, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya ve İstanbul şeklinde yol haritası çizmiştir. Bodrum’da kazandığı paralar ile video ekipmanı alacakken dolandırılmış ancak bu durum onun hayallerinden vazgeçmesine müsaade etmemiştir.

Sabit bir geliri yok ve tüm seyahatlerinde yolda bileklik satarak geçiniyor, yerel insanların yanında konaklıyor ve seyahat masraflarının mümkün olduğu kadar minimumda tutmaya çalışıyor. Bazı yerlerde ise, günlük iki üç saat çalışma karşılığında yemek ve konaklama ihtiyacını da karşılayabiliyor. Her ne kadar bu şekilde konaklayabileceği yerler bulsa da yanından hiç ayırmadığı ekipmanı hep çadır oluyor.

Hayatı boyunca en büyük tutkusu olan seyahat gezilerine gerçekleştiren Halil Kaptan tüm gezmek isteyen gençlere de ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Yeni insanlar, farklı kültürler ve yeni yerleri keşfetmeyi seven Kaptan, seyahat esnasında bir çok insanla tanışmış, ayrılırken ise ağladığı bir sürü arkadaşının olduğunu dile getirmiştir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Yağmur Arat kimdir?

Yağmur Arat

Youtuberlar
Uğur Uğurcan kimdir?

Uğur Uğurcan

Youtuberlar
Nil Sani kimdir?

Nil Sani

Youtuberlar
Charli D'Amelio kimdir?

Charli D'Amelio

Youtuberlar
Yağız Çiçek kimdir?

Yağız Çiçek

Youtuberlar
Bianca Heinicke kimdir?

Bianca Heinicke

Youtuberlar
Görkem Karaaslan kimdir?

Görkem Karaaslan

Youtuberlar
Dilara Aydın kimdir?

Dilara Aydın

Youtuberlar
Mehmet Uygar Aksu kimdir?

Mehmet Uygar Aksu

Youtuberlar
Berk İlter kimdir?

Berk İlter

Aşçılar
Deep Turkish Web kimdir?

Deep Turkish Web

Youtuberlar
Fatmanur Öztekin kimdir?

Fatmanur Öztekin

Youtuberlar
Halil Kaptan
Halil
Doğum Tarihi (20 yaşında)
Burç Oğlak
Memleket Adana
Meslek Gezgin, Youtuber
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Ortaöğretim Mezunu
Popülarite #10658 (12942 kişiden)