İlker Gümüşoluk

İlker Gümüşoluk, 1985 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Kadıköy Osman Gazi Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Sinema TV Bölümü mezunudur. Rock Fm'de 'Rabarba' isimli radyo şovunda program partnerliği yapmaktadır. Karmatürk 99.0'da hafta içi her akşam 17:00-20:00 arası moderatörlüğünü ve yapımcılığını üstlendiği 'Akşam Akşam' isimli bir şov programı vardır. Bloomberg Ht kanalında 25 bölüm 'Stand Up Comedy' isimli bir programda stand up gösterileri yapmıştır.

Stand up kariyerini Kadıköy ve Taksim'deki çeşitli mekanlarda sürdürmektedir. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde seslendirme eğitimi alan İlker Gümüşoluk, Pera Güzel Sanatlar Akademisi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Aktif olarak metin ve senaryo yazarlığı yapmaktadır. Senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği dört kısa filmi vardır.Cuma akşamları saat 20.00 de BKM Mutfakta sahne almaktadır.

15 Yıldır Türkiye’nin her köşesinde 1000’den fazla gösteri yapan İlker Gümüşoluk, tek kişilik gösterisinde ikili ilişkiler başta olmak üzere, hayata dair birçok hikaye ve tespitini seyircisiyle buluşturuyor. Özellikle YouTube kanalında yayınladığı Apartman Sohbetleri projesiyle ve instagram hesabında paylaştığı skeçlerle ciddi bir seyirci kitlesine ulaşan İlker Gümüşoluk aynı zamanda son iki yıldır YouTube Değişim Elçiliği görevini üstlendi. YouTube için özel projeler üretiyor.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Chloe Levine kimdir?

Chloe Levine

Oyuncular
Füsun Günuğur kimdir?

Füsun Günuğur

Oyuncular
Amy Schumer kimdir?

Amy Schumer

Oyuncular
Gizem Ergün kimdir?

Gizem Ergün

Oyuncular
Sultan Sarohan kimdir?

Sultan Sarohan

Oyuncular
Yazmeen Baker kimdir?

Yazmeen Baker

Oyuncular
Murat Cen kimdir?

Murat Cen

Oyuncular
Balamir Emren kimdir?

Balamir Emren

Oyuncular
Lorin Merhart kimdir?

Lorin Merhart

Oyuncular
Caner Özyurtlu kimdir?

Caner Özyurtlu

Oyuncular
Natali Yeres kimdir?

Natali Yeres

Oyuncular
İlker Gümüşoluk
İlker
Doğum Tarihi (39 yaşında)
İstanbul
Meslek Komedyen, Oyuncu, Stand-up Sanatçısı
Cinsiyet Erkek
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Mimar Sinan Üniversitesi
Popülarite #1763 (12939 kişiden)