Kerem Yeğinboy

1991 İzmir doğumlu  Kerem Yeğinboy, İngiltere’de İşletme üzerine eğitim almış ve yine aynı bölümden master yapmıştır. 2019 yılında Söz, Müzik ve Bestesi kendine ait olan ‘Nedensiz Dünya’ adlı parçasına çektiği kliple dijital platformlarda yerini almıştır.Rock müziğinin ruhunu yakaladığı ilk şarkısı ile ciddi bir çıkış gerçekleştirmiştir. Daha sonra Avrupa Müziği’nde dikkatini çeken Yeğinboy, çok küçük yaşlarda müzik ile tanışmış, 

Annesi Plastik ve Kalıp Sanayi ile uğraşan Üçer Kalıp ve Sanayi’nin sahibi iş adamı Ekmel Üçer’in kızıdır. Babası ise Dr. Emin Yeğinboy’dur. Ayrıca annesi Ayşem Hanım, bir dönem siyaset ile ilgilenmiş, Demokrat Türkiye Partisi İzmir il Yönetim Kurulunda görev yapmıştır. DTP (Demokrat Türkiye Partisi) İzmir İl Başkanlığı, Ankara’da Genel İdare Kurulu görevi, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı gibi çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Rock müziğinin ruhunu yakalayan ilk parçasıyla hayatın anlamını sorgulayan genç müzisyen, müzik sektöründe yazdığı sözlerle adından kısa sürede söz ettirecek adımlar atmaktadır. 

8 Temmuz 2020'de ise Yalanlar İçinde isimli şarkısı ile müzik severlerin gönlünde taht kurmayı başaran  Kerem Yeğinboy'a klibinde güzel oyuncu Hülya Avşar‘da kendisine eşlik etmiştir. Klibin yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlenmiştir. Avrupa Müzik etiketi ile çıkan şarkı’nın yine söz ve müziği genç şarkıcı’ya aittir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Memo Davran kimdir?

Memo Davran

Şarkıcılar
Niran Ünsal kimdir?

Niran Ünsal

Şarkıcılar
Ragga Oktay kimdir?

Ragga Oktay

Şarkıcılar
Noah Cyrus kimdir?

Noah Cyrus

Şarkıcılar
Kadirhan Ayter kimdir?

Kadirhan Ayter

Şarkıcılar
Hacer Tülü kimdir?

Hacer Tülü

Şarkıcılar
Aleyna Dalveren kimdir?

Aleyna Dalveren

Şarkıcılar
Enrique Iglesias kimdir?

Enrique Iglesias

Şarkıcılar
Levent Yüksel kimdir?

Levent Yüksel

Şarkıcılar
Melihat Gülses kimdir?

Melihat Gülses

Şarkıcılar
Sinan Yılmaz kimdir?

Sinan Yılmaz

Şarkıcılar
İklim Tamkan kimdir?

İklim Tamkan

Şarkıcılar
Kerem Yeğinboy
Kerem
Doğum Tarihi (32 yaşında)
İzmir
Burç Terazi
Memleket İzmir
Meslek Besteci, Müzisyen, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #11609 (12939 kişiden)